Entertainment

Topluluk önünde konuşma, seyahat planları, yemek, yemek ve daha fazla yiyecek

Dürüst olmak gerekirse bunun Mayıs ayının sonu olduğuna inanamıyorum. Hava durumu bile sadece şimdi bununla anlaşılıyor gibi görünüyor – bu hafta Sydney’de soğuktu. Arkadaşlar Back House güler, tişörtlerini silkecek ve 5 dakika içinde parlak kırmızı olacak, ancak inceltilmiş kanımla 13 ° C soğuk!

Neyse ki geçen hafta, zihnimizi harika havalarda sırayla tutmak için çok şey oldu. Listenin başlamasına izin verin!

Bayan R, bir blog yazarı buluşmasında konuşan bir konser verdi.

Bu yılki Rising Social Star için ödül akşamına gittik (bu arada tüm kazananları tebrik ediyoruz).

Bir sonraki bit blogu için biletler büyük atölye satışa çıktı – Bayan Romance son derece heyecanlı. Biletinizi buradan alın.

Hile blogcuların işinden arkadaşımız Kate kasabadaydı.

Vivid Sydney 2016 başladı – ne yapacağınıza dair en iyi ipuçlarımızı istiyorsanız, buraya tıklayın.

Yarın Tayland gezimiz için son seyahat planlamamız bittik (yudum!).

Ve – Vivid’in bir parçası olarak – ilk konuşma konserimi aldım.

Dediğim gibi, dikkat dağıtıcı bir hafta oldu.

Ayrıca hafta sonu dünya çapında Burger Günü idi. Bunu dahil etmek son derece önemli!

İşte en son Instagram günlüğümüz ve seyahat özetimiz. beğeneceğinizi umuyoruz!

Loch Brewery’nin yanı sıra Distillery’nin yeni cin – Weaver – – şişemiz geldiğinden beri ve Bloody Cehennem beklemeye değerdi. Victoria, Loch’daki Mel Davies’in yanı sıra karı koca ekibi Craig tarafından damıtılan bu şeyler% 50, ancak su gibi düşüyor. Çok pürüzsüz.

Aynı şekilde lezzet ve doku ile doludur. Bu kış yeni bir Aussie cinine bakacaksanız, ellerinizi bunun bir şişesine almalısınız. Kesinlikle mükemmel. Loch’un web sitesini inceleyin veya güzel distribütörleri NIP of Cesaretinden satın alın.

Bugün benim büyük günüm. Yaklaşık 120 kişinin önünde konuşuyorum – etkileyici olmak hakkında. Geçmişte, etkileyebileceğim tek şeyin pub’da bir tur daha olduğuna inanıyordum, ancak sonuçta sunacağım daha fazlası var gibi görünüyor!

Açıklamalar Grubu şöhretinden Lovely Lorraine Murphy tarafından düzenlenen bu panel tabanlı konuşma, internet etkisiyle bir sonraki seviyeye taşımanın ne anlama geldiğiyle ilgilidir.

Ve tam işte gidiyoruz!

Kendimden toplam baştankara yapmaması ve yarın dünya çapında Burger Günü olduğu gerçeği – Bayan Romance beni bir pub öğle yemeği için çıkardı. Ne güzel bir bayan. Yavaş kavrulmuş emziren domuz burger harika görünüyor, değil mi? Arka plandaki bulanık turtam bu.

Dünya çapında Burger Günü olması ışığında, bu arada, hile burger tarifimizi blogdaki paylaştık. inceleyin.

Pastama çok daha iyi bir bakış için ağlamaların ortasında, işte daha fazla odaklanma. Yavaş pişmiş bir kuzu omuzunun yanı sıra biberiye turtası. Kesinlikle muhteşem. Bu, Rozelle’deki karşılama otelde. Mükemmel Aussie bira ve musluk için bir pub grub menüsü için oraya gidin!

Bu akşam biraz yöntem alıyoruz. Arkadaşım Julian bizi Hawker’a götürdü – Sydney’deki daha otantik Malezya yemeklerinden biri. Jules ve kardeşi hem burada hoşuna gitti hem de malikanelerine giderken – Kuala Lumpur’un ortalama sokakları – yarın, Laksa’dan daha fazlasını daha iyi anlayacağımıza inandık.

Malezya yemeğinize giriyorsanız, büyük olasılıkla bu yeri incelemelisiniz. Hawker’ın Chow’a indirilecek inanılmaz şeyler var! Mamak’ı açan aynı adamlar tarafından vardı, bu yüzden popüler olmak zorundaydı.

Çok fazla seyahat geliyor. Malezya’ya ve Tayland’a yapılan çalışma gezimiz şu anda endişemizdir. Sonuçta yarın uçuyoruz! Bununla birlikte, aynı zamanda boru hattında belirtilere bir gezi yaptık ve Bayan Romance, bir sonraki bit blogu büyük atölyemiz için satışlara yeni başladı. Bu Perth’de olacak!

Bu konuda neler olup bittiğine – en son oturumumuz – biletinizi hızlı bir şekilde alın. Zaten satıyorlar!

Bu haftanın Seyahat Özeti

Her hafta, seyahatlerimizin daha önce hiç görülmemiş resimlerini kullanarak en sevdiğimiz seyahat destinasyonlarımızdan birkaçı zamanında geri dönüyoruz. İşte bu hafta tekrar bakıyoruz.

Bazen en çok sevdiğiniz en cennet resimleri. Dikkatin şöyle olduğuna inanıyorum: “Pisa’da turistlerin yaptığı gibi yapın”. Bunu doğru yaptığıma inanıyorum.

Doğru yapmadığım – uzun zamandır değil – bu atıştı. Tam olarak kimsenin gerçekten nasıl olmadığını fark ettiniz mi? Bu, sahip olduğumuz yerliden beri! güzel zamanlar!

Bayan Romance, gündoğumu fotoğrafını sever. Bu atıştan da ne elde ettiğini görebiliyorum. Yine de, bendeyken yatağım çok daha rahat. Özellikle güneş hala bitmediğinde. Güneş yalan söylerse, neden olmasın?

Bu Cook Adaları’ndaydı – kesinlikle tekrar geri dönmek istediğimiz en muhteşem yerlerden biri.

Bu seyahatlerden biriydiBizimle sıkışmış anlar – büyük olasılıkla orada kalacak – sonsuza dek. İtalya’daki son ama bir günümüzde Capri’ye gitmemiz çok inanılmazdı, Bayan Romance hala Avustralya’ya geri döndükten sonra bile orada kalmamız gerektiğini söylüyordu … gerçekte hala şimdi belirtiyor!

Tüm özlemlerin ne hakkında olduğunu keşfetmek istiyorsanız, Capri’deki yayınımızı burada inceleyin.

Bu Tanna Adası, Vanuatu’daki Blue Hole 2. 100 metrelik bir kayaların yanı sıra ölü mercan üzerinde karıştırıldıktan sonra, resifteki bu muazzam futbol sahası büyüklüğündeki delik derinliklere açılır. kesinlikle inanılmaz. yanı sıra otelimizin hemen önünde.

Tanna Adası sürprizlerle doludur. Bu vahşi bit volkanik adada başka neler keşfettiğimizi görün.

Whitsunday Adaları’ndaki Whitehaven Plajı’ndaki kum saçma. Yaz ortasında bile, kumun yüksek silika malzemesi, ayaklarınızda hala harika olduğu anlamına gelir. Bu, mümkün olduğunca uzun süredir bu yerin inanılmaz güzelliğine bakmak istediğiniz için mükemmel bir haber.

Birincil Venedik şehrinin kuzeydoğusundaki biraz Island kasabası olan Burano, İtalya’nın en renkli konumu olmalı. Evlerin her biri sokak numaralarına sahip olmak yerine farklı bir renk boyanır. Belki de buradaki tüm renkten beri – gerçek, birincil turizm yolundan uzak bir türdür – Burano, çok daha dostça ve büyük bir Venedik’ten daha eğlencelidir.

İşte Burano’nun ne hakkında.

Her zaman çatı çubukları arayışındayız. Yükselmek için bir yöntem varsa, Bayan Romance bunu doğrudan keşfedecek! Bir barın bu bit elmas Roma’daki Grand Hotel de la Minerve’de. Şehrin yanı sıra Piazza Venezi, öğleden sonra Aperol Spritz’i daha da keyifli hale getiriyor.

Bunların hepsi bu haftanın Instagram Günlüğümüzün baskısından. Umarım beğenmişsindir. Bir sonraki bizim çok daha tropikal bir his verecek, eminim!

Haftasonun yanı sıra haftanız nasıldı? Senin için harika bir ay mıydı? Bize yorumlarda söyleyin!

MR ve Mrs Romance tarafından Instagram üzerinden görüntüler: @Mrandmrsromance, @hairromance, @Christina.Butcher – Bayan R’nin Insta hesabı ve @angryBastard elbette!