İnternette İngilizce öğretmek – Filipinlilerin internette çalışmaya nasıl başlayabileceği

İnternet eğitiminde her zamankinden çok daha belirgin olması şaşırtıcı değildir. Kursiyerlerin yanı sıra öğretmenler için de kendi evinizin rahatlığından keşfetmeyi ve kazanmayı temsil eder. İnternette akıl hocası İngilizce, bunu birçokları için başarmak için en iyi yöntemlerden temsil eder.

Neonbrand
İnternette İngilizce öğretmek artık çok sayıda fırsata sahip önemli bir pazar. Bu makalede, Filipinlilerin internette İngilizce mentor kariyerine nasıl başlayabileceklerini tam olarak göstereceğiz. Akreditasyondan serbest çalışan olarak çalışmaya kadar, bu kılavuz yerden inmek için gereksiniminizin artması olabilir.

Aynı şekilde, her yerde keşfedeceğiniz en düşük maliyet için çevrimiçi bir Tesol akreditasyon programı sunmak için World Tesol Academy ile ortaklık kurduk – 34 $ USD! Dünyadaki çok sayıda insanın Covid / Coronavirus durumu tarafından ne kadar korkunç bir şekilde etkilendiğini tam olarak fark ettik. Bu nedenle, bu mükemmel işle tam olarak, insanların internet Tefl / Tesol akreditasyonundaki bir şansın getirebileceği şansını ödemelerine yardımcı olmak için tam olarak nasıl uygun bir hizmetle gelebileceklerini çok zaman harcadık.

İçindekiler

Sertikalı olmak
Özgeçmişinizi Yazmak
Öğrencileri almak
Yeni Bir Fırsat Başlatmak

Sertikalı olmak

Size önemli bir TEFL öğretmeni olduğunu göstermek için önemli bir ilk adım. Neyse ki, akreditasyonun çevrimiçi olarak tamamlanabileceğinden Filipinler’den ayrılmanız bile gerekmiyor.

Thomas Lefebvre
TEFL Org, hepsi bir BAC (İngiliz Akreditasyon Konseyi) ve ODLQC (Açık ve Mesafe Yüksek Kalite Konseyi) sertifikalı kurum tarafından sunulan özel öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir dizi internet programı sunmaktadır. Dersler kendi tempoludur, bu da oturum açabileceğinizi ve uygun olduğunda keşfedebileceğiniz anlamına gelir. Ödevlerinizi işaretlemek ve nerede geliştirebileceğiniz konusunda size yorumlar yapmak için kendi kişisel öğretmeniniz olacak.

Dilbilgisinden ve mentor metodolojilerinden ders planlamasına ve öğrencilerin davranışlarını yönetmeye kadar her şeyi keşfedeceksiniz. Aynı şekilde videoları görüntüleme ve gerçek TEFL eğitmenlerini eylemde görme olanağına sahip olacaksınız. Hangi TEFL programının sizin için en iyi olduğunu inceleyin.

Kalifikasyonun, potansiyel bir işvereni veya stajyere sağlam bir mentor bilgisi tabanına sahip olduğunuzu bildirmek için en ölçülebilir yöntem olduğunu unutmayın. Ne yaptığınızı anladığınızı söylemek için bir kısayol olarak inanın.

Özgeçmişinizi Yazmak

Bir sınıf görevi için başvurduklarına veya internette İngilizce mentor pozisyonu olsun, her tür TEFL eğitmeni için önemli bir adım.

Eğer iş başvurusu konusunda son derece deneyimli değilseniz, temel bilgilerle başlayın. Bu, iş deneyiminizi kronolojik veya tematik olarak belirlemeniz, biçimlendirme, tanıtım ifadenizi tam olarak nasıl oluşturacağınızı vb.

Bram Naus
Düzeltmeyi unutmayın (heceleme, dilbilgisi ve noktalama hataları bir İngilizce öğretmeni için harika görünmeyecektir!). Özgeçmişinizin niteliklerinizin bir hikayesini ve deneyimin yanı sıra neden iş için kalifiye olduğunuzu anlatması gerektiğini de unutmayın.

Şimdi bazı TEFL özelliklerine girelim. CV’nizin başlangıcına yakın TEFL veya diğer İngiliz mentorluk niteliklerinizi lisans BA derecenizle birlikte listelemek (ikincisi genellikle İngilizce mentor pozisyonları için bir talep veya tercihtir). TEFL kursunuzda keşfettiğiniz özelliklerden bahsedin. Örneğin, İnternet kursunda 120 saatlik bir tamamladıysanız, programın bazı bölümlerinin dilbilgisi ile bitireceğini ve diğerlerinin ders planlamasını vb. Bitireceğini belirtin.

Mentor genç öğrenenleri içeren bir görev için başvuruyorsanız, akıl hocası genç öğrenenler hakkında keşfettiklerinizi gerginleştirin. Bir görev mentor şirketi İngilizce için başvuruyorsanız, mentor şirket İngilizce hakkında keşfettiğiniz gerginlik. Özgeçmişinizi işe uyar.

Mentor deneyiminizi açıklarken, aynı şekilde mümkün olduğunca özel olmalısınız. Bir İngiliz Dil Eğitim Merkezi Mentor Genç Öğrencilerde çalıştığınızı belirtelim. Görevinizin ders planlaması, malzeme hazırlama ve tam olarak zorlu öğrencilerle nasıl başa çıktığınız gibi sınıf sorunları gibi her bir bölümden bahsedin. Bu, işvereninize, zamanınızı tam olarak nasıl ele alacağınızı anladığınızı ve baskı altındaki zorlu koşullarla teklif verdiğinizi söyleyecektir.

Ve akıl hocası deneyimi olmayanlar için endişelenmeyin! Diğer işlerden veya gönüllülük deneyimlerinden seçmiş olabileceğiniz her türlü aktarılabilir beceriye inanın. Bir gençlik spor antrenörü olarak gönüllü olduğunuzu belirtelim. Bu, bir işverenin gençlere açıkça yön verebileceğiniz gösterebilir. Benzer şekilde, bir ofis atmosferinde çalıştıysanız ve şirket Engli’ye talimat vermek istiyorsanıznull