Bacon Bourbon tarafından Deneysel Ruhlar Co – Karışık İçecek Serisi: Bölüm 2 – Bacon Bourbon Manhattan

Manhattan: Dünyadaki en büyük, gülünç inanılmaz şehirlerden biri olmanın yanı sıra – aynı şekilde benim çok -Bir kokteyller. Orijinal tarifi geliştirebileceğime hiç inanmadım… şimdiye kadar!

Normalde, Manhattan karışık içeceğimi bir sebepten dolayı Bourbon’dan daha çavdar viski ile yapmayı seviyorum. Ancak şimdi imkansızı yapmak için bir yöntem keşfettim ve viski zambakını yaldız; Buna Bacon denir!

Küçük Bar Vizyoner, Sven Almenning-Sydney’de ve Melbourne’de Eau de Vie’nin sahibi, Sydney’deki Eau de Vie Eczacı ve Potts Point tabanlı Roosevelt-bu bit sayısını kalabalık kaynakladı: Smokey Bacon Bourbon!

Muhteşem? Hayır, bundan çok daha iyi. Göz kamaştırıcı sadece kesmeyecek dostum!

Her şişeye 350g pastırma aşılamak için zahmetli bir süreçle, diğer uçtan çıkan şey çok pürüzsüz ve kullanılan en kaliteli burbonun biraz tuzlu bir kenar sağladığı. Bunu karışık içeceklerde veya sadece kendi başına bir mülkiyet ruhu haline getirir.

Bacon Bourbon Manhattan

İşte ihtiyacınız olan şey:

? 2x deneysel ruhlar co füme domuz pastırması burbon
? 1x harika vermut
? 2 çizgi Angastura Bitters
? Alevli yıldız anason garnitür

İşte yaptığınız şey:

1. Bourbon, vermut ve bitderleri buz üzerinde bir çalkalayıcıya dökün
2. İyice karıştırın, ardından karışık bir içecek bardağına süzün.
3. Bir yıldız anason tohumu bölmesinin yanı sıra içeceğin yüzeyinde konumlandırın.

Yıldız anasonunun biraz kızarmış kokusu, burbonun tuzlu pastırma yönü ile iyi çalışır ve harika vermutu mükemmel bir şekilde dengeler. Normalde burbon veya güçlü, miksersiz karışık içeceklerden hoşlanmayan arkadaşım, bu içecekten gerçekten zevk aldı, bu da burbon için bir kredi puanı.

Eğer yeterli bira ve herkes kokteyllere geçiyorsa normalde bir Manhattan’ım var. Güçlü bir içecek, bu yüzden bir süre sürüyor ve oldukça harika görünüyor. En iyisi, içinde çok az bileşen var, büyük çavdar veya burbon kullanmak için zorunludur.

Bu karışık içecek bir akşam yemeği partisinde olağanüstü bir aperitivo içecek yapacak… yine de herkese cazip olmayabilir, bu yüzden Spritz Aperol gibi bir şey de yararlı.

Bu karışık içeceğin görünümünü seviyorsanız ve çok daha fazla fikir istiyorsanız, Bacon Bourbon karışık içecek serimizin ilk kısmı: Maple Bacon Old Moda ve Kayalar Üzerinde Domuz.

Bir gece dışarıda karışık opsiyon içeceğiniz nedir? Bu Bacon Bourbon Manhattan’a bir akşam yemeği partisinde hizmet eder misiniz? Bize yorumlarda söyleyin!

MRS Romance tarafından görüntüler.