Entertainment

İskoçya’nın Doğu Kıyısı’nı

maceraperest Kate’in aşağı inmesi bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan bir satın alma yaparsanız, size ek ücret ödemeden bir komisyon kazanacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

UP Helly AA’da olağanüstü bir zamandan sonra-geçit törenleri ve bar singalongs’tan sonlandırma kutlamalarına, efsanevi tüm gece partisine kadar, Haggis Adventures ekibimizle Anakara İskoçya’ya geri dönme zamanı gelmişti.

Helly AA deneyimimizi Shetland’daki son puslu bir günle tamamladık, burada görebileceğiniz resimler, adaların kuzey kısmını kontrol ettik. Aslında tüm gece parti izleyen her zaman bir şekerleme yapmadan her zaman yaptı-ben 9:00 civarında feribot geçti ve biz 7: 00’de yerleştirilene kadar bir kütük gibi uyudum.

Turumuzda tam bir gün kaldığında, Aberdeen’den Edinburgh’a İskoçya’nın Doğu Kıyısı yerlerini incelemek için zamanımız vardı.

Durma #1: Stonehaven

Stonehaven, ilk bakışta güzel ama yaygın bir deniz kasabasıydı. Güzeldi. Güzel güzel.

Sonra Dunnottar Kalesi’ne geldik.

Dunnottar Kalesi nefesinizi kesecek. Bu muhteşem. Altyazı bile bir hakarettir, çünkü muhtemelen güzelliğini tanımlayacak kelimeler getiremiyorum.

Sadece git. İskoçya’daysanız ve hayatınızın geri kalanında değer vereceğiniz fotoğraflar çekmek istiyorsanız, Dunnottar Kalesi’ne gidin.

İskoçya sonsuza kadar!

Stop #2: Arbroath

Tony, bu tura yeni bir ek oldu, dedi Tony. Her yıl, o ve Dougie, işleri caz etmek için Up Helly AA turunda yeni ve farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.

Ve böylece Smokies – taze füme balık için Arbroath kasabasında durduk. Her birimiz kendimizi satın aldık, bütün bir balık için iki kilodan daha az mal oldu. Güze olmuştu, ama omurgayı kendi başımıza çekmek zorunda kaldık.

Şimdi, saat 11: 00’de balık için durmak en iştah açıcı fikir gibi görünmeyebilir, ama lanet olsun. Bu şimdiye kadar yediğim en iyi balık olabilirdi – çok taze, çok dumanlı, çok etli. Neredeyse herkes turda olduğu gibi bir anında benimkini yuttum.

Çok iyi duruşlar.

Stop #3: St. Andrews

St. Andrews en çok golf için ünlü: sporun icat edildiği yer, Avrupa PGA golf devresinde büyük bir durak ve daha ünlü özel olanlarla birlikte halka açık golf programlarıyla dolu.

Ama benim için iki şey için ünlü:

1) St. Andrews, William ve Kate’in üniversiteye giderken düştüğü şehirdir.

2) St. Andrews, sonlandırma plajının savaş arabalarına ev sahipliği yapıyor!

Akciğerlerimizin tepesindeki ikonik müzik skorunu söylerken, bazen yavaş hareket halinde, plajın karşısında koştuk. (Ve evet, Beth, Lisa ve Alexa, yavaş hareketle de savaştım! Evet, ne yaptığım hakkında hiçbir fikirleri yoktu.)

St. Andrews kalbinde bir üniversite kasabasıdır. Küçük ve son derece güzel – Edinburgh’dan bir günlük gezi görmek için güzel bir yer.

Ve garip bir şekilde, bana kendi alma materyali, Fairfield Üniversitesi’ni hatırlatan binaları görmeye devam ettim!

Görevlerimde Tony ve Tom’un genellikle tam sakalları sallamadıklarından bahsettiğime inanmıyorum – aylarca onları Helly AA için yetiştirmek için harcadılar. (Bu özveri.) Yani, doğal olarak, St. Andrews’dayken, onları 70’lerin porno yıldızı bıyıklarına törenle tıraş etmeye karar verdiler.

Onları YMCA’ya dans ederek otobüsün önünde bulduk.

Çökmenin eşiğine gelene kadar güldüm. Tanrım, bu adamları seviyorum.

Edinburgh’a geri dön

Turumuz, başladığı şehirde duygusal olarak sarıldı – Edinburgh. Birbirine veda etmeye dayanamadık, bu yüzden birlikte özel bir son geceye sahip olmaya söz verdik. Ve özel olarak, beş kilo için bir bardak ve bir pizza demek istiyorum. O özel.

Her zaman olduğu gibi, şirketin kalitesinde bir yolculuk belirlenebilir. Bu gezi şaşırtıcıydı – uzak ve muhteşem Shetland’a mükemmel bir şekilde yürütülen bir yolculuk, katılma ayrıcalığına sahip olduğum en iyi (ve en garip) kutlama ve aralarında çok eğlenceli aktiviteler. Ancak dikkat çekici insanlar onu bir sonraki seviyeye getirdi.

Haggis maceraları hakkında deli gibi övgü aldım ve bunu hak ediyorlar – onlar müthiş bir şirket ve onlarla tekrar seyahat etmek için sabırsızlanıyorum. Kesinlikle Tony’nin Batı Adaları turlarından birine gitmek istiyorum ve gelecek yıl da helly aa gezisinde olabilirim!

Kısacası – olağanüstü bir zaman, olağanüstü bir macera ve beş gün asla unutmayacağım.

Up Helly AA gezisinde gerçekten şaşırtıcı bir zaman için Haggis Adventures’a çok teşekkürler. Tüm görüşler, her zamanki gibi, kendim.

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

İlk NameFirst Adı
Son Namelast Adı
E -postanız e -postanız
Göndermek

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş