Entertainment

Gecenin Ritimleri – Son birkaç yıldır yıldızların altında bir sihir

, kültürel şovları, müzik performanslarını ve tiyatro dansını görmeyi son derece düşündük. Ne zaman seyahat edersek, şimdi ziyaret ettiğimiz her ülkede bölgesel keyfi arıyoruz.

Hanehalkı bize Puerto Vallarta’da performans gösterilecek en önemli şeylerden biri olan gecenin önde gelen ritimlerinden bahsetmişti. Gösteriyi olağanüstü müzik, tiyatro, dans ve yemek ile küçük bir Cirque de Soleil olarak açıkladılar. Kesinlikle görmek istediğimiz bir şey olduğuna karar verdik ve Nick’in 30. doğum gününü kutlamak için Nick’in annesi de üç sandalye ayırdık!

Bu harika gösteri kişisel Las Caletas Cove’da yer alıyor. Normalde daha küçük turları sevmemize rağmen, çok daha samimi, bölgesel bir his nedeniyle, bu şovu ve performansa dahil olan fantastik insan grubunu desteklemekten mutluluk duyduk.

Kalkmaya hazırlanıyorum!
Bir tekne, Puerto Vallarta’daki Eski Kent’te kaldığımız yerden oldukça uzak olan Nuevo Vallarta’daki Marina’dan yaklaşık 100 kişi çıkardı. Kalabalığı memnun etmek için heyecanlı olan 6 genç adamdan oluşan mizahi bir ekip tarafından karşılandık. İçecekler servis edildi, biz de mikrofon üzerinde bilgi sağlandı.

Tenha Körfez’e başlamaya hazırlanmak
Bandaras Körfezi’ni geçerken, gökyüzü maviden pembeye turuncua dönüşmeye başladı, son olarak muhteşem bir kırmızı renk tonu ile muhteşem! Bugüne kadar bazı olağanüstü gün batımı gördük, ancak bu favoriler listemizin zirvesine tırmandı.

Eğer inanabiliyorsanız, bu resim değişmez!
Okyanusta yaklaşık bir saat sonra hedefimize yaklaşıyorduk. Bu noktaya kadar karanlıktı ve görebileceğimiz tek şey, geceleri yanan meşaleler ve okyanus tabanının ışıltısı vardı. Tekneyi inerken ve yöntemimizi rıhtımdan geçirirken ürkütücü bir müzik türü çaldı.

☞ Ayrıca bakınız:

Playa del Carmen’de performans gösterilecek şeyler – Top 21’in bir listesi

La Paz, Meksika’da performans gösterilecek şeyler – Top 21’in bir listesi

Cabo San Lucas’ta performans gösterilecek şeyler – İlk 21’in bir listesi

Guanajuato’da performans gösterilecek şeyler – ilk 10’un bir listesi

San Pancho’da performans gösterilecek şeyler – Top 15’in bir listesi

Sırt çantasıyla Meksika – Şimdi buraya seyahat etmenin 8 nedeni

Meksika’da görülecek en iyi yerler

Manzanillo Colima – Üstü Seyahat Rehberi

Tüm etkinlik, şovu yöneten fantastik personelin yardımıyla saat gibi gitti. Hepimiz yükselen palmiye ağaçları ve yukarıdaki karanlık gökyüzünde parıldayan yıldızlarla çevrili bir dış oditoryumda oturduk. Performanstan zevk alan birkaç yüz insan olmasına rağmen, koltukların hepsi tamamen kademelendirildi ve aktörler herkese harika bir manzara sağlamak için setin etrafında hareket etti.

Amfitiyatroya girerken müzik çalıyor
Meksika folklorunun yanı sıra eski İspanyol medeniyetinin farklı hikayelerini tasvir eden birçok eylem vardı. Canlı müzik, performansın özgünlüğüne katkıda bulunan tüm şovun çalındı. Dansçılar sıçradığında, bedenlerini asla hayal bile edemeyeceğimiz yöntemlerde büktüler ve ateş-yırtılmanın parıltısıyla büyülendikçe huşu içinde keyif aldık.

Bu grup insanın becerisi harikaydı! Dans, şarkı söyleme, akrobasi ve oyunculuk da üstündü ve yaklaşık bir saat sonra ışıklar geri döndü ve hepimiz biraz yiyecek için hazırlandık.

Ne Gösteriydi!
Büyük, tüm yiyebileceğiniz bir büfe bizi karşıladı ve yöntemimizden çok daha fazla yöntem yedik. Gıda seçenekleri mükemmel – taze balık, biftek, tavuk, salata, ekmekler ve tatlılar sunuldu. Yine, gezinin her detayı da halledildi ve kimse yemek için 10 dakikadan fazla beklemek zorunda kalmadı. Suyun kenarında ideal bulundu, ayak parmaklarımız arasında kum çıtırtı ile yemek için ayar mükemmeldi. Tiki meşaleler ve yemek atmosferine farklı çevrimiçi Meksika müziği eklendi.

Biz de tonlarca kırmızı şarap içmenin yanı sıra yöntemin yanı sıra çok fazla yedik! Nick’in doğum günü olduğu düşünüldüğünde, görevlilerden biri, üzerinde “Mutlu Yıllar” ile bir parça kek için düzenlenmiş, toplam şarkı söyler. En iyi akşamın en iyi sonu oldu…

Mutlu yıllar Nick!

Ancak, gece henüz bitmedi.

Bizi yine bir saat uzaklıkta olan iskeleye geri dönmek için yöntemimizi tekneye geri getirdik. Herkesi eğlence ve uyanık tutmak için takım müzik çalıyordu, dans ediyor ve bizim için sahne alıyordu! Enerjiyi 11’de keşfettikleri yer:00 Geceleri bizden ötesindeydi. Sandalyelerimizde otururken, aşırı derecede dolu ve son derece yorgun, teknenin geri kalanı uzman ekip üyeleri tarafından gösterilen şovu seviyordu.

Geri döndüğümüz andan itibaren, ekip bize olağanüstü bir bakım aldı ve aynı zamanda ilgimi çekti ve kendinden geçmiş tuttu – başarması zor olabilecek bir şey.

Yüzlerimizde bir gülümseme ve son derece dolu midelerle, Nick’in 30. doğum günü sona erdi – ancak hafta boyunca çok daha fazla kutlama yapacağız! Bunun için bizi izlemeye devam edin.

Tur Bilgileri:

Web sitesi: İnternette kitap burada.

Artıları:

Profesyonel ve özenli ekip üyeleri

Koyu Mükemmel Bir Tekne Gezisi – Suda Gün batımını görmek için en iyi zaman

Her şey sorunsuz geçti

Büfe çok sayıda yiyecek seçeneği vardı ve lezzetli

Akşam yemeğinde canlı, standart müziği sevdi

Bir gösteri için ve akşam yemeği için güzel ortam

Mükemmel bir performans

Para için mükemmel değer

Eksileri:

Büfe Meksika yemek büyük değil!

Rastgele bir AC/DC takviyesi dışında, ekip üyelerinin tekne gezisinde ve Cove’dan yapılan her eylem harikaydı! Kalabalık sevmesine rağmen, çok daha otantik, Meksika müziği ve dans istedik.

Performansı o kadar çok sevdik ki, daha uzun olmuş gibi hissettik!

Seyahat ederken şovları veya performansları görmeyi seviyor musunuz? Bu gürültü görmek istediğiniz bir şey gibi mi? Yorumlarda bize aşağıda gösterin!

Feragatname: Yoldaki Keçiler, Amazon ortağı ve aynı zamanda diğer bazı perakendeciler için bir bağlı kuruluş. Bu, blogumuzdaki bağlantıları tıklatırsanız ve bu perakendecilerden satın alırsanız komisyonlar yaptığımızı gösterir.