Bir Norfolk plajı, bir Suffolk atıştırmalık, bir Sussex yakalama ve bir Essex doğum günü bash

İngiltere’de seyahat etmekle ilgili sevdiğimiz bir şey-ev ve arkadaşları görmenin yanı sıra-farklı illeri görüyor.

Her biri (sadece İngiltere’de 48 ilçe vardır), tarihin yanı sıra tamamen farklı bir his vardır. Bu normal baskıda da dördüne gidiyoruz.

Milyonlarca insan her yıl İngiltere’ye gidiyor, ancak çok sayıda finansman şehirlerinin dışına bakma şansını kaçırıyor. İngiltere’de Londra’dan çok daha fazlası olduğu ve İskoçya’ya Edinburgh’dan çok daha fazlası olduğu için üzücü. Farklı ilçelere girmek size İngiltere’nin ne hakkında daha iyi bir kavram sağlar.

Plajda bir yürüyüş, inanılmaz yemekler için Suffolk, eski arkadaşları yakalamak için Sussex ve bir doğum günü kutlaması için Essex ve at yolculuğu için İngiltere’nin doğusunda Norfolk’a gidiyoruz!

Bu normal baskıdan memnun kaldığınızı umuyoruz.

Jim ve Christina XX

Haftayı bir iş alanıyla atıyoruz… ya da en azından deniyoruz. Arkadaşlarımız Dave ve Clare, görmezden gelmek için çok sevimli olan son derece dikkat dağıtıcı iki köpeğe sahip. Bu İrlanda Terrier Ruby. Onu daha çok daha fazla göreceksiniz ve daha sonra bu baskının ilerleyen saatlerinde Criminal Suçlu Ortağı Springer Spaniel’i göreceksiniz.

Gerekli tüm işleri yaptıktan sonra, annemi ve babamı görmek için Suffolk’a gidiyoruz. Onlar Sudbury biraz kasabası yakınında. Oldukça bir yer, tarihle dolu (Thomas Gainsborough’un doğum yeri) ve aynı zamanda bir foodie cenneti.

Suffolk, İngiltere’nin güneydoğusundaki kıyı şeridinin büyük bir çarpması olan Doğu Anglia’da.

Muhteşem bir eski Tudor evinde yer alan bir restoran olan Hile Bahçesi’ne geldik. Bir kafe bar çok daha fazla kullanıldı, ancak işler burada değişti.

Christina, muhteşem bir civiche tabağı ile işlere başlar. Ben de lezzetli tartar var.

Christina’nın Felafel Salatası ve tadı güzel görünüyor ve burada hizmet de ideal. Bu alanı tam bir inceleme için görüntüleyin, ancak şimdilik, bunu bizden güçlü bir öneri olarak alın. Hile Bahçesi – çok gizli bir mücevher gibi.

Bu hafta sonu, üniversite günlerimin inanılmaz arkadaşlarını tatmin etmek için İngiltere’nin güney kıyı şeridinde Sussex’e gitmekten gerçekten çok heyecanlıyız. Bu adamları hala arkadaş olarak aldığım için çok şanslı hissediyorum – özellikle de uzun bir süre sonra.

Biz tanıştığımızda çocuklardan çok daha fazlası vardı. Şimdi kendi gençleri olan herkesi görmek çok güzel.

Tipik olarak, bir hafta sonu yağmurla devrildiği Brighton plajlarına geldik. Islak hava seçimimiz olsa da oldukça iyi. Bu, şimdiye kadar gördüğümüz en aşırı çılgın golf programı olmalı. Gençler bundan hoşlanıyor – pratikte büyük gençler kadar!

Bu, küreseller ve karanlıkta parlayan bir orman temalı kurs. Her zaman yapabileceğiniz bir Jurassic park temalı bir park var, ancak bu sonunda bir küre çukuru var!

Yağmur, bugün kahvaltıdan hemen sonra ve gençler plaja yığılır. Bütün gün kumda bir oyun ve bir oyun yapmak istiyorlar! Dostum Wez, Sandpit’e dahil olmak için ölüyor. Söyleyebilirsin, değil mi?

İnanılmaz bir şekilde, bu sabahın yağmurlu hava durumu, güneş ışığı ve mavi gökyüzünü geride bıraktı. Wez, Manchester’a geri dönmeye devam ettiği için olabilir! Onun için uzun bir sürüş, ancak yağmur yağması için ona en iyi hizmet ediyor!

Sadece dalga geçmek. Tüm yöntemi Brighton’a kadar gelmesi inanılmaz. Bana ve arkadaşlarım Nick ve Adam’ı yakalamak için. Ne kadar harika bir hafta sonu.

Essex’te Christina, arkadaşımız Clare ve kardeşi Heather’ın biraz ata binmesi ile dışarı çıktı. Heather’ın bir dizi muhteşem atı var ve bu onun en yeni at edinimi. Bu ne güzellik.

Ama her şeyi devletlerle ilgilendiriyor.

Christina, Vaing Sele üzerinde pratik yaparken onu düşürdü. Sonbaharın video görüntüleri var. Oldukça komik. Özellikle – Christina’nın geniş bir çemberi dolaşırken, “Düştüğüme inanıyorum!”

Neyse ki komik tarafı görebildiği kadar kendine zarar vermedi. Gerçekte benden tüm bölümü anlatmamı istedi.

At yolculuğundan sonra, kadınlar köpekleri burada sahil şeridinde yürüyüşe çıkardılar. Essex kıyı şeridi çok oldukça-son derece değerli.

Köpekler, yüzmenin yanı sıra koşmak için çok heyecanlı. Onları inceleyin:

İrlandalı Terrier Ruby ve Clare

Ruby ve Clare’in toplarından birini kovalayan Flo.

Tam uçuşta yakut

Flo oldukça iyi zaman geçiriyor!

Christina’nın çift yığınına rağmen (gerçekten iki kez düştü), herkes harika bir gün geçirdi. Yazın hala burada asılı olduğu için şanslı. Sadece.

Bu gece, eski limana ve balıkçılık limanına seyahat ettikDave için doğum günü yemeği için Essex sahil şeridinde kasaba. Alba Inn, 1850’lerde balıkçılara, gemi yazılarına, denizcilere ve HarbourMasters’a bira hizmet veren biraz eski pub – tuzlu seadog cazibesi ile dolu.

Birincil çubuk, ahşap zeminler, alçak tavanlar ve İngiltere’nin bir kerelik önde gelen limanlarından birinin kıyısındaki eski bir ale hanının tüm tuzakları olan bir alanın telanıdır. Bu kasaba Mayflower’ın ev limanı oldu!

Programın alba, yemek odası da dahil olmak üzere büyük eski günler olduğu için kasaba kadar değişti. Ancak estetik pub boyunca uygundur. Aslında, bu tablo orijinal binanın eski kapılarından birinden yapılmıştır.

Buradaki yiyecekler de etkileyici. Deniz ürünleri tabağı cömert ve tatmin edici. Des, Clare ve Dave’in kayınbiraderi, emriyle çok heyecanlı, sadece bu yengeç hakkında gusto ile ayarlanmadan önce bir resim alıyorum!

Bu arada Dave, Salumi tabağı ortaya çıktığında da neşeli. Menü, bu tabakların iki için yeterli olduğunu gösteriyor, ancak Des ve Dave yeteneklerini anlıyor. Gözlerinde endişe yoktur ve sonunda tabaklarında çok fazla şey kalmamıştır!

Etkilendim. son derece etkilendim.

Ve işte tüm mürettebat: Heather, des, ben, doğum günü Dave, Clare ve Christina. Şerefe!

Ve kek var! Programın kek var. Ancak bu oldukça özel. Clare bir cheesecake parlaktır ve her şehirde olduğumuzda yeni tarifler oluşturur.

Dave’in doğum günü için, bu karanlık, sütü ve beyaz çikolatalı Cheesecake Kulesi başyapıtını bir araya getirdi! İnanılmaz.

Kreasyonlarından birini daha önce paylaştık-bu güzelliği inceleyin: Tim-Tam-Tastic Cheesecake

Bu gece Dave bir kez daha mutfak alanında ve bir Hint şölenini bir araya getirmeyi seçti. Annem ve babam, ona Sudbury – Raffi’nin Spicebox’taki tercih ettikleri lezzet mağazasından bir köri seti satın almak için harika bir konsept vardı. Burada istediğiniz baharatların yanı sıra her türlü köri karışımını bir araya getirebilirsiniz, bu da oldukça havalı.

Güneş bugün Anglia’da bir kez daha çıkıyor, bu yüzden annem ve babamla birlikte biraz yolculuğa çıkıyoruz. Halen doğu kıyı şeridinde olan ancak daha da kuzeyde olan Norfolk’a geldik. İngiltere’yi anlarsanız Leicester ile gerçekten düz.

Biraz sahil kasabası Gorleston-on-Sea’ya geldik, ki bu… rastgele. Ancak burada son derece oldukça ve biraz deniz havası almak harika. Görünüşe göre, ilk hareketli fotoğrafın 1896’da Doğu Anglia’da çekildiği, aynı şekilde rastgele. Görüntüleri burada görebilirsiniz, ancak hiçbir şey beklemeyin.

Tabii ki, dondurma olmadan deniz kenarına bir yolculuk değil!

Clare ve Dave’in Köpekleri Ormanda harika bir yürüyüş gibi, bu yüzden onları çocukken çok şey bulmak için kullandığım birine götürdük. Essex’teki biraz nehir kenarı Wivenhoe kasabası, eğer bölgede iseniz – bir yürüyüşe değer olan muhteşem bir eski ormanlık alan var.

Ruby’nin yanı sıra Flo’nun yürüyüşlerinde memnun olduğuna inanıyorum. Şimdi biraz sevimli davranmanın zamanı geldi. Akşam yemeği zamanı olmalı!

Umarız düzenli baskımızdan ve İngiltere’nin 4 farklı ilçesiyle yolculuğumuzda memnun kaldınız. Bizim için kesinlikle eğlenceliydi!

Şerefe – Jim ve Christina XX