Entertainment

Kate’e sorun: Avrupa’da ilk kez

Maceracı Kate bağlı kuruluş bağlantıları içeriyor. Bu bağlantılardan bir satın alma işlemi yaparsanız, size ek bir masraf olmadan tazminat yapacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
E -posta ile paylaş

Arkadaşınız ilk kez Avrupa’yı ziyaret ediyor olsaydı, ona gitmesini nereye söylerdiniz? Bu ziyaretçiye yardımcı olmanın yanı sıra katılın!

Hey Kate!

Gelecek yıl için birkaç ay gezi planlıyorum ve Avrupa’da başlamak istiyorum. Hiç olmadım bu yüzden birisinin Avrupa’ya ilk seyahatini nereden başlatmayı önerdiğinizi merak ediyordum ?? Varsaydım, bir yere, yalnız bir kadın için rahat ve nispeten ucuz bir enerji ile başlamak istiyorum. Ancak seçim yapabileceğiniz çok şaşırtıcı ülke var!

Neredeyse en iyi stratejimin en ucuz için ABD’den nereden uçabileceğimi görmek olacağına inanıyorum!

Kim olursanız olun, tavsiyem her zaman aynıdır: Telefonun size aradığı konuma gidin. Her zaman Paris’i ziyaret etmeyi hayal ettiyseniz, oraya gidin. Yunanistan’a yelken açmayı hayal ediyorsanız, bunu yapın. Seyahat kişisel hayallerinizi tatmin etmekle ilgilidir, ancak yapmanız gerektiğine veya diğer insanların yapmak istediğinize kapılmak kolaydır.

Bu sizinle de yalnız sizinle ilgili.

Uçuşun en ucuz olduğu yere gitmemeye çalışmaya çalışın – Londra, Paris veya Reykjavik’e uçmak en ucuz olabilir, ancak Granada, Berlin veya Prag’daki zamanınızdan çok daha maliyetli olacak.

Gittiğiniz her yerde harika zaman geçireceksiniz. Bununla birlikte, ilk zamanlayıcılar için özellikle harika destinasyonlar olduğuna inandığım birkaç yer var.

Macera için: İzlanda. İzlanda’nın ilk kez solo kadın gezginler için mükemmel bir yer olmasını besteledim, aynı zamanda doğru-seyahat etmek için olağanüstü basit bir yer, İngilizce yaygın olarak konuşuluyor, atmosfer dünyanın başka hiçbir yerinden farklıdır. Pek çok orta ila uç ila aşırı aktivite. Aynı şekilde, İzlandair’in Avrupa’ya veya Avrupa’ya yönelik yönteminiz üzerinde bir mola vermeyi kolaylaştırdığı bonus da var.

Kendinizi tüm zaman boyunca Reykjavik’e dayandırırsanız İzlanda’da harika zaman geçirebilirsiniz; Daha büyük bir macera için, adanın etrafındaki ses yolu gezebilirsiniz.

Yemek için: İtalya. Ancak sadece yiyecek için değil: sanat, kültür, mimari, doğal güzellik için. İtalya büyük olasılıkla Avrupa’da önereceğim en iyi hedeftir, çünkü olacağına inandığınızdan çok daha iyi. Şehirler muhteşem, sanat dünyanın en iyisidir, buraya seyahat etmek kolaydır ve yemek olağanüstü. Oh, aynı zamanda adam durmadan vurdu.

Çoğu ziyaretçi temel Roma-Florence-Toskana kırsal-alya döngüsünü yapar; Aynı şekilde Capri adasına ek olarak Bologna’nın ve Emilia-Romagna bölgesinin büyük bir hayranıyım.

Kültür için: İngiltere ve İskoçya. Tarih, müzeler, tiyatro ve sıcak barlarda geçirilen soğuk geceleri seviyorsanız, İngiltere’yi yenemezsiniz. İnsanların büyük fırsatları inanmayı zor keşfediyorlar, ancak İngiltere’nin şimdiye kadar bulunduğum en kültürel açıdan ilginç yerlerden biri olduğuna inanıyorum, çünkü paylaşılan dil daha derine inmeyi ve daha fazla şey fark etmeyi kolaylaştırıyor. bir dil engeli ile. Ayrıca, İskoçlar tanışacağınız en eğlenceli ve dost canlısı bireylerden birkaçı.

Londra’nın yanı sıra Edinburgh ile birlikte kalabilirsiniz, eğlenceli, tatmin edici bir yolculuk yapabilirsiniz, ancak aynı zamanda York ve İngiltere’de Bath’ın yanı sıra Glasgow’un yanı sıra İskoçya’daki Highlands’i de öneriyorum.

Güzellik için: Endülüs. İspanya’nın büyüleyici tarafı için buraya gelin: çene bırakan Mağribi mimarisi, flamenko, güneş ışığı, portakal ağaçları, at çizilmiş arabalar, lezzetli tapas (Granada’da içeceklerle ücretsiz!), Beyaz bayan köyler. İspanya’daki tüm bölgelerden Endülüs, İspanya’nın klişeleşmiş kavramlarının çoğunun geldiği yerdir. Kışın Avrupa’nın en sıcak yerlerinden biridir, ancak yaz mevsiminin sefil bir şekilde sıcak olabileceğini anlayın.

Kesinlikle en azından Granada’nın yanı sıra Sevilla’ya gidin. Diğer güzel şehirler arasında Cordoba, Malaga ve Cadiz yer alıyor.

Ucuz eğlence için: Berlin, Prag ve Budapeşte. Bu üç şehir, büyük cazibe merkezleri, seyahat sadeliği, vahşi gece hayatı ve Batı Avrupa’dan çok daha düşük maliyetler arasında harika bir denge kuruyor. Aynı şekilde birbiri ardına performans gösterecekleri için de yeterlidirler ve her biri de yakın cazibe merkezlerini ziyaret etmek için harika bir temel oluşturur.

Berlin-Prague-Budapest’in sırasına veya tersine ziyaret edin ve daha fazla zamanınız varsa, Viyana, Bratislava, hatta Krakow’a ekleyebilirsiniz.

Bu liste hiçbir şekilde toplam bir liste değildir – sadece Avrupa’da görülmesinin yanı sıra görülmesi gereken her şeyin en ince başlangıcı.

Bu ziyaretçinin nereye gitmesi gerektiğine inanıyorsunuz? Görüşünüzü yorumlarda bırakın!

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

Finull