Entertainment

Altı Basit Adımda Seyahat Bloguna Nasıl Başlanır

Maceracı Kate, bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan bir satın alma işlemi yaparsanız, size ek bir masraf olmadan tazminat yapacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

Herkes bir seyahat bloguna başlayabilir – ancak yüksek kaliteli bir seyahat blogu başlatmak çok daha fazla dahildir. Zaman içerir, yatırım içerir ve büyük bir çalışma içerir.

Birçok insan sadece ailelerini ve arkadaşlarını seyahatlerinde güncel tutmak için bir seyahat blogu başlatmayı planlıyor. İstediğiniz tek şey buysa, bununla ilgili yanlış bir şey yok! Git ücretsiz bir wordpress.com blogu üretin.

ANCAK. Sadece arkadaşlarınızdan daha fazla insanın yanı sıra hanehalkı blogunuzu kontrol etmesini istiyorsanız, yabancıların blogunuzu keşfetmesini ve size teşekkür etmesini istiyorsanız ve seyahat blogunuzla para kazanma olasılığını istiyorsanız Bir gün, başlamak için tam olarak böyle.

Hazırsın. Bir seyahat blog adı seçtiniz, aklınızda birkaç gönderi var ve ufukta bazı cezbedici seyahat planlarınız var. Fantastik. Hayalinizdeki blogu bir araya getirelim.

1. Adım: Ev sahipliği yapın

Endişe etmeyin – tutmak korkutucu görünüyor, ancak hiçbir şekilde değil! Siteniz için sadece biraz web kiralıyor. Peki, hangisini seçmelisiniz?

Yeni blog yazarları da dahil olmak üzere neredeyse herkes için Bluehost’u tavsiye ederim. Bluehost’u neredeyse tüm sitelerim için kullanıyorum, çünkü düşük maliyet için yüksek kaliteli tutma (12 ay boyunca ayda 6,95 $) ve bir şeyler ters gittiğinde her zaman onlarla ulaşabilirim. Onlar da size alan adınızı ücretsiz olarak sağlar!

Ön sayfadan, BÜYÜK GET BAŞLANGIÇ düğmesine tıklayarak başlayın:

Ardından, soldaki kutuyu seçin ve yeni alan adınızı koyun:

Paketinizde ve bazı eklentilerden seçebileceğiniz bir sayfaya götürüleceksiniz:

Hesap planınız için 12, 24 veya 36 aylık temel holding planlarını seçebilirsiniz. Bir yıl içinde herhangi bir şey olabileceği ve 24 aylık plandan ayda sadece 1 $ daha fazla olduğu için 12 aylık planla 6.95 $ karşılığında gitmenizi öneririm.

Listedeki eklentiler için, motor atlama başlatma veya Sitelock etki alanı güvenliğine göz atmaya gerek kalmaz. İsterseniz Site Backup Pro için ödeme yapabilirsiniz, ancak yedeklemeyi kendim yapmayı tercih ederim. (80 $ eklenti yedekleme arkadaşını kullanıyorum).

Bununla birlikte, etki alanı gizlilik koruması, ek 9,99 $ ‘ı yaymanız gereken bir şeydir. Herhangi bir siteye sahip olan herkes bakabilir; Domain Gizlilik Koruması için ödeme yapmazsanız, sitenizdeki posta adresinin yanı sıra adınızı ve posta adresini de görebilir.

Hesabınız güvence altına alındıktan sonra, WordPress’i de çalıştırmanın zamanı geldi.

2. Adım: WordPress’i ayarlayın

WordPress, dünyanın en büyük yayıncılık platformlarından biridir. Çok büyük, kolay, CNN gibi multimilyon dolarlık yayıncılar ve People Magazine tarafından kullanıldı ve anladığım hemen hemen her blog yazarı, bu yüzden herhangi bir şey yanlış giderse size yardımcı olacak çok uzmanlar olduğu anlamına geliyor. .

Bluehost, basit bir tek tıklamayla WordPress kurulumu sunar, bu da kendisiyle zor zamanlar geçirmenizi veya bunu yapmak için birini işe almaktan kurtarır. CPanel’de, Bluehost’un ev ekranı, bu düğmeyi göreceksiniz:

Basit bir kurulum işlemi ile sizi alacağı kadar tıklayın. Size nerede ayarlamak istediğinizi sorduğunda, etki alanınızı () seçin.

WordPress’i ayarladıktan sonra, size nerede oturum açacağınızı (genellikle www.mynewtravelblog.com/wp-admin) ve parolanın yanı sıra şifrenin yanı sıra söyleyecektir. Bu sayfadan, WordPress kontrol panelinize giriş yapabilirsiniz:

Adım 3: Eklentileri ayarlayın

WordPress’i boş bir tuval olarak düşünün-eklentiler, seyahat blogunuzu işlevsel hale getiren eklentilerdir. Büyük çoğunluk ücretsizdir; Bazı ücretsiz eklentiler bağış ister. Bazı premium eklentiler şarj olur.

Sağ taraftaki çubukta, “Eklentiler” i belirttiği yere tıklayın ve eklentilere göre anahtar kelimeye göz atmak için “Yeni Ekle” yi seçin.

İşte yeni seyahat blog yazarları için önerdiğim eklentiler (ve hepsi ücretsiz!):

AKISMET – SPAM’ı yönetir (ve evet, aksi takdirde çok fazla spam alacaksınız!)

Yorum Yanıt Bildirimi – Yorumlara yeni bir yanıt aldıklarında yorumcuları bildirir. (Bu nezaket bir şey.)

İletişim Type 7 – Kullanıcıların size sitenizle e -posta gönderebilmesi için Tür ile basit bir iletişim kurmanıza olanak tanır.

Digg Digg – Yüzen bir kenar çubuğundaki sosyal ağ simgelerini tarar ve insanların yayınlarınızı paylaşmasını kolaylaştırır.

Facebook Sosyal Widget’lar – Sağ kenar çubuğumdaki bu bit facebook widget’ı görüyor musunuz? O! İnsanların Facebook’ta hayranınız olmasını kolaylaştırır.

FD Feedburner Eklentisi – Beslemenizi, yeni içerik akışınızı işler.

Google XML Site Haritaları – Motorlara göz atmanın içeriğinizi keşfetmesini kolaylaştırır.

Nrelate – Her yazının altına ilişkili direklerin bit resimlerini koyar ve insanlara isteyebilecekleri daha fazla malzeme gösterir.

Fotoğraf Damlası – Yenilikçi Commons Picture eklemenize yardımcı olurSitenize basit bir yöntemin yanı sıra bunları yasal olarak belirtiyor. Mümkün olduğunca kendi fotoğraflarınızı kullanmalısınız, ancak belirli hedeflerden fotoğraflarınız olmadığında bu iyidir.

Ultimate Google Analytics – Google Analytics’i, sitenizin ziyaretçilerini ve trafiği ölçmenin temelini oluşturur.

WordPress SEO tarafından Yoast – Arama motorlarında çok daha iyi görünen materyal üretmenize yardımcı olur.

WPTouch Mobil Eklentisi – Sitenizin güzel görünmesini sağlıyor ve cep telefonlarında kontrol edilmesi basit.

4. Adım: Güvenli Sosyal Ağ Kulpları

Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest ve evet, Google+ – her birinde tercih ettiğiniz ekran adını alın. Tam adınızı kullanan Google+ hariç, adınızı tüm alanlarda aynı tutmaya çalışın.

Facebook’un 25 hayranınız olana kadar özel bir URL üretmenize izin vermeyeceğini unutmayın.

Adım 5: Bir e -posta listesi başlatın

Gerçekten bir e -posta listesi mi istiyorsunuz? Her türlü pazarlamacı veya web gurusu sorun – bir e -posta listesi, sitenizin sahip olabileceği en değerli şeydir. İnsanların materyalinizi e -posta yoluyla görme olasılıkları, diğer herhangi bir sosyal ağ türünden daha olasıdır ve sosyal medya ağları da gelse de, e -posta adresleri tam burada kalmak içindir.

İlk büyük bloglama hatam ilk başta bir e -posta listesi başlatmıyordu. Son olarak yaptığımda, ikinci büyük hatamı yaptım – ücretsiz bir sağlayıcı olan MailChimp’te başlıyor. Bana daha fazla seçenek sunan birinci sınıf bir hizmete geçme zamanı geldiğinde, tüm adlarınızı bir listeye ekleyemediğiniz için, e -posta listemin büyük bir bölümünü kaybettim – tekrar doğrulamak için gerekiyor.

Bugün, en iyi e -posta hizmeti olan Aweber’i kullanıyorum ve baştan kullanmadığım için kendimi tekmeliyorum.

Adım 6: Seyahat Blog Başarısına Katılın

Editörün Notu: Seyahat Blog Başarısı 2017 yılında bir rakip tarafından satın alındı ve maalesef artık satın almak için sunulmadı.

Şimdi ne olacak? Blog prolifik olarak ve sabırlı olun

Her zaman yeni blog yazarlarına haftada en az dört kez bestelemelerini söylüyorum. İlk günlerinizde, yapabileceğiniz en iyi şey olan en iyi şeydir – sesinizi kuracağınız için, okuyucularla neyin yankılandığını göreceksiniz ve blogunuzun ne olması gerektiğini daha fazla anlayacaksınız.

Kolay olmadığını bilin. Rutin olarak ne belirtmeniz gerektiğini düşünen değerli bir kitle kazanmadan önce uzun zaman ve muazzam bir iş alacaktır. Ancak bunu yaptığınızda, bu alandaki avantajlar olağanüstü.

İyi şanslar, harika seyahat blog yazarı, sen!

Bu yazıda bağlı kuruluş bağlantılarının kullanıldığını unutmayın. Önerilen herhangi bir ürün satın alırsanız, size ek bir masraf olmadan biraz tazminat alacağım. Bağlı kuruluş bağlantılarımla ürün satın alarak, bu siteyi çalıştırmanın sürekli maliyetlerini azaltmaya yardımcı olacaksınız. Teşekkürler!

Katenever’den e -posta güncellemeleri alın bir yayını kaçırın. Her zaman abonelikten çıkın!

İlk NameFirst Adı
Son Namelast Adı
E -postanız e -postanız
Göndermek

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş