Kansai Uçuş Terminali / Osaka – Hiroşima: Otobüsle ve trenle

Hiroşima City’nin kendi havaalanına sahiptir, ancak esas olarak iç uçuşların yanı sıra birkaç taneye kadar Pekin, Şangay, Taipei, Hong’dan hizmet vermektedir. Kong, Seul (Incheon) ve Singapur. Hiroşima ziyaretçilerinin fantastik bir kısmı diğer iki havaalanı aracılığıyla şehre ulaşır: Osaka’daki Kansai Uçuş Terminali ve Fukuoka Havalimanı.

İkisi arasında, Fukuoka uçuş terminali çok daha yakın, ancak Kansai uçuş terminali uluslararası olarak çok daha bağlı. Birçok gezgin de aynı şekilde Osaka’da bir durak içeren daha büyük bir Japonya seyahat planının bir parçası olarak Hiroşima’ya gidiyor.

Bu makalede, Osaka Şehir Merkezi’nden Hiroşima’nın yanı sıra Kansai Worldwide Havalimanı’na tam olarak nasıl ulaşılacağı ile ilgileneceğiz. Fukuoka havaalanı aracılığıyla geliyorsanız, bunun için ayrı bir yayınımız var. Oku: Hiroşima’ya Fukuoka Uçuş Terminali.

Bu kılavuzda ne kapsıyor?

Hangisi daha iyi: otobüs mü yoksa tren mi?
Osaka’dan Hiroşima’dan Trainjr Kansai Hiroşima Bölgesi Geçidi

Osaka’dan Hiroşima’ya Busosaka İstasyonu tarafından Hiroşima’ya otobüsle
Willer Otobüs tarafından Hiroşima’ya UMEDA SKY BİNASI
Ocat’a otobüsle Hiroşima’ya

Kansai Uçuş Terminali Hiroşimakansai Uçuş Terminaline Shin-Osaka İstasyonu
Kansai uçuş terminali otobüsle Ocat’a
Kansai Uçuş Terminali Trenle Osaka İstasyonuna
Kansai uçuş terminali otobüsle Osaka istasyonuna
Kansai Uçuş Terminali Otobüsle Umeda Sky Binası

YouTube hakkında daha fazla fikir ⬇ates ⬇️⬇ musun yayınlar:

Hangisi daha iyi: otobüs mü yoksa tren mi?

Bu neye daha fazla değer verdiğinize bağlıdır: zaman mı yoksa para mı? Otobüs çok, çok daha ucuzdur, ancak aynı şekilde 6 saat kadar çok, çok daha uzun sürer. Mermi treni inanılmaz derecede pahalıdır, ancak sizi 1,5 saat kadar çabuk Hiroşima’ya getirebilir. (Benzer şekilde, Hiroşima’ya rutin olmayan trenler alabilirsiniz, ancak çok sayıda transfer ve yavaş yavaş zorlayıcıdır, bu yüzden bu seçeneği geçmeyelim.)

Ne seçerseniz seçin, yapmanız gereken ilk şey, yönteminizi Osaka Şehir Merkezi’ne yapmaktır. Şehir merkezinde, Hiroşima’ya bir otobüse binebileceğiniz veya trene binebileceğiniz dört ana nokta vardır.

Shin-Osaka istasyonu (tren). Shin’e vurgu, Osaka İstasyonu ile karıştırılmamalıdır. Japonca, Shin “yeni” olduğunu gösterir, bu yüzden yeni Osaka istasyonuna eşittir. Burası Hiroşima’ya bağlı mermi trenlerini keşfedeceksiniz.

Osaka istasyonu (tren/otobüs). Bu hem bir tren istasyonu hem de bir otobüs terminalidir. Mermi trenini alıyorsanız, Shin-Osaka istasyonuna rutin bir trene binebilir ve Shinkansen’i oradan alabilirsiniz. Otobüse biniyorsanız, Osaka İstasyonu’nun kuzey tarafındaki JR Reveal Otobüs Terminali’ni keşfedeceksiniz.

UMEDA Sky Binası (otobüs). Umeda Sky Binası’nın zemin katında Willer Otobüs Birincil Ofisi ve Osaka’daki birincil otobüs durağı bulunmaktadır. Willer otobüsü aynı şekilde Osaka-Hiroshima rotasını çiziyor.

Ocat (otobüs). Namba’daki Osaka City Hava Terminali’nde, aynı şekilde Chugoku JR otobüs şirketi tarafından işletilen Hiroşima’ya giden otobüsleri keşfedeceksiniz.

Tavsiye ettiğiniz ulaşım moduna bağlı olarak, yukarıda belirtilen her türlü istasyonda Hiroşima’ya bağlı bir otobüs/tren yakalayın. Tam burada ayrıntılar.

Osaka’dan Hiroşima’ya trenle

Sanyo Shinkansen hattı, Shin-Osaka istasyonunu Hiroşima’daki birincil tren istasyonu olan Hiroşima istasyonuna bağlar. Bekleyebileceğiniz dört çeşit mermi treni vardır: Mizuho, ​​Nozomi, Hikari ve Sakura.

Nozomi ve Mizuho trenleri en hızlıdır. Sizi sadece 85 dakika içinde Hiroşima’ya götürebilirler. Ancak JR geçişi kapsamında değiller.

Sakura treni sizi sadece 89 dakika içinde Hiroşima’ya soktu. JR Pass burada kabul ediliyor.

Hikari treninin seyahat süresi 133 dakikadır. JR Pass burada kabul ediliyor.

Bu trenlerin her türlü ücret, korunmamış bir koltuk masrafı dahil 9710 ¥ ‘dır.

Koltuk ayırmamayı seçerseniz, korunmamış bir arabaya bindiğinizden emin olun. Ayrılmış araçlar, daha yüksek maliyet tanımlamasına sahiptir.

Jr Kansai Hiroşima Bölge Geçişi

Seyahat planınız Kansai Bölgesi’ni (Osaka, Kyoto, Nara, Kobe, Himeji) ve Hiroşima’yı içeriyorsa, düşünülecek olan geçiş Jr Kansai Hiroşima Area Pass’tir. Ayrılmamış Sanyo Shinkansen (Shin-Osaka’dan Hiroşima’ya Shin-Osaka), Haruka, Thunderbird, Kuroshio, Kounotori ve daha fazlası gibi ayrıştırılmamış ortaya çıkmayan trenler dahil olmak üzere JR trenlerinde sınırsız seyahat etmenizi sağlayacaktır. JR West Network’teki bölgesel trenler. Aynı şekilde Jr West Miyajima Ferry’yi de kapsar.

Bu inanılmaz bir anlaşma. Shin-Osaka’dan sadece Hiroşima’ya Shinkansen gezisi zaten yaklaşık 10.000 ¥, tek yön. Bununla birlikte, bu geçiş sadece 13.500 ¥ maliyeti ve çok daha fazlasına erişmenizi sağlar.

Fiyat: ¥ 13.500
Geçerlilik: 5 gün

✅ Bu geçişi rezerve edin!

Osaka’dan Hiroşima’ya otobüsle

Osaka istasyonu otobüsle Hiroşima’ya

Osaka istasyonu evleri JR ortaya çıkıyorKuzey tarafında otobüs terminali. Tam burada sizi Hiroşima City’ye götürebilecek otobüsler keşfedeceksiniz. Otobüs terminalinde bir bilet alanı keşfedeceksiniz. Sadece personele Hiroşima’ya gideceğinizi, tam olarak grupta ne kadar çok olduğunuzu ve ne zaman ayrılmak istediğinizi söyleyin. Günlük otobüslerin yanı sıra birkaç gece otobüs mevcuttur.

Gündüz otobüsü
Seyahat Süresi: 5-6 Saat
Ücret: ¥ 4300

Gece otobüsü
Seyahat Süresi: 7 ila 7.5 saat
Ücret: 6400 ¥ ila 7700 ¥

Gece otobüsünü almanın en güzel yanı, aynı şekilde bir otel gecesini kurtarmanızdır!

Willer Otobüs tarafından Hiroşima’ya UMEDA SKY BİNASI

Umeda Sky Binası’nın Doğu Kulesi’nin tabanında Osaka’daki Willer Otobüsünün birincil durağı var. Burada sizi Hiroşima’ya götürebilecek bir otobüs yakalayabilirsiniz. Ekibimiz de bunu denedi. Gün ve gece otobüsleri mevcuttur.

Gündüz otobüsü
Seyahat Süresi: 5-6 Saat
Ücret: ¥ 3360 ila ¥ 4700

Gece otobüsü
Seyahat Süresi: 7 ila 7.5 saat
Ücret: ¥ 3360 ila 6900 ¥

Umeda Sky Binası Osaka İstasyonu’na sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

Ocat’a otobüsle Hiroşima’ya

Namba’da kalıyorsanız, Hiroşima için en yakın otobüs durağı Ocat. Ancak, burada Osaka İstasyonu’ndan daha az otobüs var. Aslında, Ocat’tan gelen otobüsler aynı şekilde Osaka İstasyonu’nda duruyor.

Gündüz otobüsü
Seyahat Süresi: 6 Saat
Ücret: 4400 ¥ ila 7000 ¥

Gece otobüsü
Seyahat Süresi: 8 Saat
Ücret: 5400 ¥ ila 9000 ¥

Hiroşima’ya Kansai Uçuş Terminali

Kansai Worldwide Havalimanı’ndan geliyorsanız, yukarıda belirtilen dört istasyonun herhangi bir türüne transfer olmanız gerekecek. İşte nasıl.

Kansai uçuş terminali Shin-Osaka istasyonuna

Uçuş terminali varış salonundan, bitişik binadaki JR terminaline yürüyün. Burada, Shin-Osaka istasyonuna ulaşmak için iki seçeneğiniz var.

Daha uygun fiyatlı seçenek. JR Kansai Uçuş Terminali Fast Service’i Osaka İstasyonu’na götürün. Ardından JR Kyoto hattına Shin-Osaka istasyonuna aktarın. Seyahat süresi: 78 dakika. Ücret: ¥ 1360.

Daha hızlı ve çok daha kolay seçenek. JR kısıtlı açıklama Haruka’yı doğrudan Shin-Osaka istasyonuna götürün. Seyahat süresi: 51 dakika. Ücret: ancak 1360 ¥ ekstra koltuk şarjıyla (korunmamış koltuk için 970 ¥ veya ayrılmış koltuk için 1490 ¥).

Shin-Osaka istasyonunda, Hiroşima’ya bağlı bir mermi treni yakalayabilirsiniz. Aşağıda çok daha fazla ayrıntı.

Kansai uçuş terminali otobüsle Ocat’a

Otobüsü Namba bölgesinde bulunan Osaka City Air Terminal’e (OCAT) götürebilirsiniz. İlk otobüsün Terminal 1’i saat 6: 10’da, son tren saat 22: 40’da bıraktığını unutmayın.

Seyahat süresi yaklaşık 1 saattir, ancak web trafik koşullarına bağlı olarak değişir.

Varış salonunda, Ocat’a uçuş terminali otobüsünün tezgahını tekniğe dönüştürün.

Ocat’a bir bilet satın alın. Ücret: 1050 ¥. Pasaportunuzu gerektirecekler, bu yüzden hazır olduğunuzdan emin olun. Hem bilet (beyaz) hem de bir makbuz (yeşil) sağlanacaktır.

Kalkış Platformu 11’e (veya size söylenen platform numarasına) devam edin.

Platformda otobüse bekleyin. Büyük çantalarınız varsa, personel onları alacak ve tanımlayacaktır. OCAT’a varışta çantalarınızı talep etmek için size ihtiyaç duyacağınız bir kayma sağlanacaktır, bu yüzden onları kaybetmeyin.

Geldiğinde otobüse binin. Sürücü biletinizi inceleyecektir. Koltuk numaranızı keşfedin ve rahat olun. Trafiğe bağlı olarak seyahat süresi yaklaşık 1 saattir.

Ocat’ta yanar.

Bu kadar! Ocat’tasınız. Tam buradan otelinize yürüyebilirsiniz.

Kalkış süreniz saat 22: 40’ın ötesindeyse, Terminal 1’de saat 2: 54, 03:54 ve saat 4:54’te ayrılmak üzere düzenlenmiş Nankai Midnight otobüsünü alabilirsiniz.

Kansai Uçuş Terminali Trenle Osaka İstasyonuna

Oteliniz UMeda Bölgesi’ndeyse, sizi doğrudan Osaka İstasyonu’na (UMEDA’da bulunan) götürecek olan JR Kansai Flight Terminal Express’i alabilirsiniz.

Havaalanının varış salonundan, bitişik binanın ikinci katındaki tren terminallerine yürüyerek gidin. Sadece yürüyen merdiveni alın ve diğer tarafa ulaşmak için köprüyü kullanın. JR istasyonu Nankai istasyonunun hemen yanındadır. İdeal kapıya girdiğinizden emin olun.

Jr Kansai Uçuş Terminali Express
Bu rutin bir tren. Koltuk ayırmaya gerek yoktur. Sadece trene binmek ve boş bir koltuk arayın.
Seyahat Süresi: 62-65 dakika
Ücret: ¥ 1190

Oteliniz Osaka İstasyonu’na yakınsa, sadece yürüyebilirsiniz. Oteliniz bir tren hattındaysa, UMEDA tren istasyonuna yürüyebilir ve treni otelinize en yakın tren istasyonuna götürebilirsiniz.

Kansai uçuş terminali otobüsle Osaka istasyonuna

Osaka İstasyonu çevresinde üç durak olacak uçuş terminali limuzin otobüsünü ele alalım, en yakın otel New Hankyu Osaka.

Seyahat süresi yaklaşık 1 saat ve trafiğe bağlı olarak değişebilen 15 dakikadır.

Varış salonunda, Osaka İstasyonu veya UMEDA’ya uçuş terminali otobüsünün tezgahını tekniğe dönüştürün.

Bir bilet satın alın. Ücret: 1550 ¥. Pasaportunuzu gerektirecekler, bu yüzden hazır olduğunuzdan emin olun.

Kalkış Platformu 5’e (veya size söylenen platform numarasına geçin).

Platformda otobüse bekleyin. Büyük çantalarınız varsa, personel onları alıp tanımlamanın yanı sıra aşağıdaki bagaj bölmesinde saklayacaktır. İndirdikten sonra çantalarınızı talep etmek için ihtiyacınız olacağınız bir kayma sağlanacaktır, bu yüzden onları kaybetmeyin.

Geldiğinde otobüse binin. Sürücü biletinizi inceleyecektir. Koltuk numaranızı keşfedin. Seyahat süresi yaklaşık 85 dakika.

Hotel New Hankyu’da Aight sonra Osaka İstasyonu’na doğru yürü.

Kansai Uçuş Terminali Otobüsle Umeda Sky Binası

Osaka İstasyonu çevresinde üç durak olacak uçuş terminali limuzin otobüsünü ele alalım, en yakın otel New Hankyu Osaka.

Seyahat süresi yaklaşık 1 saat ve trafiğe bağlı olarak değişebilen 15 dakikadır.

Varış salonunda, Osaka İstasyonu veya UMEDA’ya uçuş terminali otobüsünün tezgahını tekniğe dönüştürün.

Bir bilet satın alın. Ücret: 1550 ¥. Pasaportunuzu gerektirecekler, bu yüzden hazır olduğunuzdan emin olun.

Kalkış Platformu 5’e (veya size söylenen platform numarasına) devam edin.

Platformda otobüse bekleyin. Büyük çantalarınız varsa, personel onları alıp tanımlamanın yanı sıra aşağıdaki bagaj bölmesinde saklayacaktır. İndirdikten sonra çantalarınızı talep etmek için ihtiyacınız olacağınız bir kayma sağlanacaktır, bu yüzden onları kaybetmeyin.

Geldiğinde otobüse binin. Sürücü biletinizi inceleyecektir. Koltuk numaranızı keşfedin. Seyahat süresi yaklaşık 85 dakika.

Hotel New Hankyu’da Aight.

Umeda Sky Binası’na yürüyün. Sokakların yanı sıra bir parkı da geçeceksiniz. Yürüyüş süresi yaklaşık 10 dakika.

UMEDA Sky Binası’nda, zemin kattaki Willer Otobüsü’nü açıklama alanını keşfedin ve bir bilet alın veya otobüsünüzde bekleyin.

2bet0⃣1⃣9 100⃣ • 3 100⃣ • 8 100⃣

YouTube hakkında daha fazla fikir ⬇️⬇ates

İlgili Mesajlar:

Hiroşima – Osaka & Kansai Havaalanı: Otobüsle ve trenle

Japonya Çok Şehir Turu: Bir Bütçe Planı Gezisi Nasıl Planlama Nasıl Yapılır

Osaka – Tokyo veya Tokyo – Osaka: En ucuz yöntem

Tahmini bütçeli Japonya güzergahları: 4, 6, 7, 8, 15 gün

Örnek Osaka-kyoto-nara-kobe DIY güzergahı: 4, 5, 6 gün

Hiroşima güzergahı: Yapılacak en iyi şey ve gitmek için yerler

Bütçe Planı Seyahat Planı ile Onomichi Seyahat Rehberi

Osaka Şehir Merkezi’ne Kansai Uçuş Terminali: Namba, Umeda & Tennoji