Entertainment

Seyahat eden bir adamla evlenmek için 5 neden

Gördüm ve hatta neden seyahat eden bir kızla evlenmelisiniz ‘hakkında çok sayıda blog yazısı okudum. Erkek gezginler için bir sürüm olup olmadığını merak ettim, bu yüzden hızlı bir Google araması yaptım ve ‘Neden seyahat eden bir adamla çıkmalısınız’ hakkında bazı makaleler buldum. Pekala – zaten erkek versiyonu için yazılar var, ama “Seyahat eden biriyle evlenmelisin” diyen herhangi bir makale bulamadım.

Biraz çentik atalım. Evli bir adam olarak, bir kadının neden seyahat etmeyi seven bir erkekle evlenmesi gerektiğine dair bazı bilgiler koyabileceğimi düşündüm. Bir kadının yaşamını bu adamla birlikte geçireceği için bunu düşünmesinin önemli olduğunu düşündüm – tek bir çatı altında yaşayacak, paralarını yönetecek ve çocuklarını büyütecekler.

Evli yaşam oldukça toksik olabilir, ancak aynı zamanda verimli olabilir ve hepimiz birlikte seyahat etmenin bu stresin bir kısmını serbest bıraktığını ve birbirinizi daha fazla beslemenizi sağlıyor.

Kadınların seyahat etmeyi seven biriyle evlenmeyi düşünmeleri konusunda 5 basit neden listeledim:

İçindekiler

1) Hafta sonlarınız (veya izin günleriniz) harika olacak.
2) Para bütçesini nasıl bütçeleyeceğini biliyor.
3) Her şeye hazır.
4) Kolay, ama sorumluluklarını biliyor.
5) Zamanın önemini biliyor.

1) Hafta sonlarınız (veya izin günleriniz) harika olacak.

Hafta sonları ve gün izinleri Gezgin Eş (TH) için kutsaldır. İşiyle ilgili her türlü işi reddeder (işi seyahat etmek değilse) ve gevşemeye ve hayatın tadını çıkarmaya odaklanır. Ama elbette, TH, dikkate değer bir yolculuğa çıkmadan önce ev işine bakması gerektiğini biliyor. Rahatlatıcı bir tatil yaparken buharlı bir çamaşır yığınına sahip olmak istemiyorsunuz değil mi?

Emerald Bulvarı, Pasig’de Go-Karting
Bir randevu fikri, sizi ülke dışında mı yoksa yakındaki bir plaj beldesine mi gitmediğiniz bir yere götürmediğiniz bir yere götürüyor.

Sizi rahatlık alanınızdan çıkarır ve sizi hiç yapamayacağınız şeyleri yapmaya teşvik eder. THS’nin eşlerinin çok iyi ilişki kurabileceğinden eminim.

2) Para bütçesini nasıl bütçeleyeceğini biliyor.

TH, ailenin sadece seyahat ve eğlence için değil günlük masrafları için paraya ihtiyacı olduğunu biliyor. Seyahat konusundaki deneyimleri onu para ele almaktan çok sorumlu hale getirdi. Düşük maliyetli uçuşlar ve pansiyonlar rezervasyonu, şehirdeki en bütçe dostu durakta lezzetli yemekler yemeye kadar, seyahat eşi paranın değerli olduğunu ve sadece bütçeyi korurken iyi amaçlara harcanması gerektiğini bilir. Ailenin ihtiyaç duyulmayan gereksiz şeyleri satın almaz, ancak yaşamda özgür olan küçük şeyleri takdir eder – anlar ve anılar gibi. Seyahat etmek, bu özel anları birlikte yaratmanın bir yoludur.

Gelecek için nasıl tasarruf edileceğini ve yatırım yapacağını biliyor. Gelecekteki seyahatler planlandığında en iyi şekilde yürütüldüğünde, seyahat eşi belirli bir seyahat masraflarını tahmin eder ve ailenin seyahat fonu için her ay para bir kenara bırakır. Ayrıca, ailenin parasının bir kısmını, gayrimenkul kiralama ve hisse senetleri gibi gelir getiren varlıklara çocuklarının geleceği için yatırıyor.

Bokong Falls, Sagada’da
Dışarıdaki erkek gezginlerin çoğunun, çok zengin olmadıkları ve lüks olmadıkça ve nakitlerini boşaltmayı umursamadıkları veya sadece sosyal medyada ne kadar müthiş olduğunu göstermek için seyahat ettikleri sürece nasıl bütçe bütçeleyeceklerini bildiğinden emin olun. Gerçek bir gezgini çok fazla deneyen birinden ayırt etmek size kalmış.

3) Her şeye hazır.

Seyahat eşi kendiliğinden mutlu, bir kovboy ve bir şey olan bir adam. Eğer maceracı bir galiyseniz, elbette, sizinkiyle aynı tutkuya sahip bir koca olmayı kesinlikle seveceksiniz. Onu bu dünyada herhangi bir yere götürün ve size katılmak için ikinci düşünceleri olmayacak. Bu adama bir gülümseme ve bir yere gitmek istediğini biliyor.

Seninle uçurumdan, bir kule veya uçaktan atlayacak. Seninle geniş okyanusu geçecek. Zirveye gelene kadar dağlara tırmanacak ve elini tutacak.

Ona asla sıkılmayacaksın çünkü seni mutlu etmek için çılgın bir şey yapacak. Belki diğerleri onu tuhaf bulacak ama onun için bu sadece onun ifade şekli.

Mt. Pinatubo’da off-road gezisi ve trekking

4) Kolay, ama sorumluluklarını biliyor.

Sık sık seyahat eden bir adam hiç sorumlu olmadığı anlamına gelmez. Aslında, tam tersi. Seyahat etmeden önce, her şeyin evde ilgilenilmesini sağlar: seyahatinizde sizinle birlikte değilse, ev, araba, faturalar veya çocuklar. Ailesini her şeyin üstüne koyar. Şimdiki zamandan hoşlanıyor ama aynı zamanda gelecek için çok ve akıllı çalışıyor. Kendiliğinden ama aynı zamanda önceden planlıyor.

Sınırlarını biliyor. Eğer ailenin ihtiyaçları için seyahat etme ihtiyacını feda etmek anlamına geliyorsa, bunu yapacak çünkü her şey yolunda olduğunda gelecekte seyahat edebileceğini biliyor. Ayrıca gecikmeli memnuniyetin önemini biliyor çünkü gelecekteki seyahatlerin çok daha harika olacağını görüyor.

İlgili Makale: Trav’ı sevmemin 10 nedeninull