Entertainment

40+ web sitesi Dijital göçebe işleri bulmak için – İstediğiniz her yerde çalışın

İstediğiniz yerde çevrimiçi çalışmak istiyorsanız, dijital göçebe olun! Dijital göçebe, göçebe yaşam tarzını desteklemek için gelir ve uzaktan çalışan teknolojiye güvenen bir kişidir. İstediğiniz yerde çalışabilirsiniz – bir kafede, havaalanında, sahilde veya dağ tepelerinde. İşte dijital göçebe işleri bulabileceğiniz en iyi web sitelerinden bazıları, ancak sizden para sormaya çalışan dolandırıcılar olduğu için lütfen dikkatli olun – asla ödeme yapmayın.

Allie Smith
Her yere seyahat etmek isteyenler için bu sizin için uygun bir seçenektir. İnternetin olduğu yerde çalışabilirsiniz ve dizüstü bilgisayarınızı veya tabletinizi nereye giderseniz gidin getirebilirsiniz. Bu iş ve zevk kombinasyonu!

Ayrıca, her yerde bulacağınız en düşük fiyata çevrimiçi bir Tesol sertifika kursu sağlamak için World Tesol Academy ile ortaklık kurduk – 34 $ USD! Dünyadaki birçok insanın Covid / Coronavirus durumu tarafından ne kadar kötü etkilendiğini fark ettik. Bu nedenle, bu büyük şirketle, insanların çevrimiçi bir Tefl / Tesol sertifikasının getirebileceği fırsatları karşılamalarına yardımcı olmak için nasıl uygun maliyetli bir çözüm bulabileceklerini tartışmak için çok zaman harcadık.

İçindekiler

Teknik Hizmetler

1. Remotok
2. Uzaktan çalışıyoruz
3. Çalışma göçebeleri
4. Freelancermap
5. Dijital Göçebe İş Bulucu Yazımı

6. Problogger
7. Serbest yazma konserleri
8. Contena
9. Salesfolkgraphic Tasarım

10. Kalabalık Baharı
11. Kalabalık sitesi
12. Tasarım Kalabalığı
13. Tasarım Yarışması
14. 99designs
15. Behanceonline Öğretmen veya Öğretmen

16. Öğretmen
17. Chegg öğretmenleri
18. Verebling
19. VIPKIDPRODUCT SATIŞI

20. Amazon
21. eBay
22. Kırmızı Kabarcık
23. Toplum6
24. Zazzle
25. Etsy
26. Shopify
27. Cafe Pressphotography

28. ISTOCK
29. Shutterstock
30. Fotolia
31. DreamstimeGeneral

32. Upwork
33. Freelancer
34. Guru
35. Project4hire
36. Fiverr
37. saatte insanlar
38. Basitçe İşe alındı
39. Flexjobsphilippines tabanlı

40. Rake
41. 199
41. OnlineJobs

Teknik Hizmetler

Caspar Camille Rubin
Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Filipinli dijital göçebeler veya çevrimiçi satıcılar BIR’ye nasıl kayıt olabilir ve vergi ödeyebilir?

Evden etkili bir şekilde nasıl çalışılacağına dair 12 faydalı ipucu [Çevrimiçi ipuçları)

Çevrimiçi İngilizce öğretmek – Filipinliler nasıl çevrimiçi çalışmaya başlayabilir?

İşsiz ve ev tabanlı çevrimiçi işçi veya serbest çalışan için Filipin Göçmenlik İpuçları

Filipinliler için popüler ev tabanlı işler [Ev fırsatlarından işin nerede bulunacağına dair ipuçları]

1. Remotok

Remoteok’ta uzak bir iş alın; Sunulan işlerin çoğu programlama, web sitesi geliştirme, tasarım, pazarlama ve daha fazlasıdır.

2. Uzaktan çalışıyoruz

Dijital göçebe işleri bulmak için başka bir web sitesi uzaktan çalışıyoruz. Tasarım, programlama, satış ve pazarlama gibi teknik becerileriniz varsa, burası sizin için mükemmel bir yerdir.

3. Çalışma göçebeleri

Tasarımcılar, geliştiriciler, analistler ve Mühendisler için Göçebeler Çalışan Mühendisler dijital iş bulmak için harika bir web sitesidir.

4. Freelancermap

FreelanMap, BT, geliştirme, SAP ve mühendislik alanlarından insanların iş veya müşteriler bulabileceği yerdir. Ayrıca, serbest çalışanlar için sıfır komisyon ücretleri var!

5. Dijital Göçebe İş Bulucu

Programcılar, pazarlamacılar veya geliştiriciler gibi teknoloji nişinde olanlar için DigitalNomad-Jobfinder, uzaktan çalışma bulmak için bir web sitesidir.

yazı

Christin Hume

6. Problogger

Yazmak isteyenler için Problogger, yazarlar, editörler ve gözden geçirenler için uzak işler sunar. Ayrıca güzellikten teknoloji veya oyun incelemelerine kadar birçok niş var!

7. Serbest yazma konserleri

Serbest yazı işlerinde bir sonraki yazı konserinizi alın. İçerik yaratıcıları, yazarlar ve editörler kabul edilir. Sözleşmeye dayalı ve yarı zamanlı işler de var!

8. Contena

Contena, bir metin yazarı, içerik yaratıcısı, sınav yazarı veya editör olarak dijital göçebe işlerini bulabileceğiniz bir web sitesidir.

9. Salesfolk

Müşteriler için soğuk e-postalar yazın ve Salesfolk’ta satış ve pazarlama hakkında makaleler yazın.

Grafik dizayn

Tema Fotoğrafları
10. Kalabalık Baharı

Grafik tasarım, logo yapımı, ürün veya web sitesi tasarımında harikaysanız, kalabalık baharına göz atın. Yaratıcılığınız bu tür bir işte gelişecektir.

11. Kalabalık sitesi

Bir müşteri veya özel bir proje tarafından yapılan tasarım veya beyin fırtınası yarışmalarına girin ve ödeme alın. Kesinlikle evden veya kalabalıklarla istediğiniz yerden çalışabilirsiniz.

12. Tasarım Kalabalığı

Sevdiğiniz şeyi yapın, istediğiniz yere seyahat edin, müşterileri bulun ve tasarım kalabalığında para kazanın. Logolardan uygulamalara, ürünlere veya illüstrasyonlara – seçilecek birçok tasarım işi vardır.

13. Tasarım Yarışması

İster yeni başlayan ister profesyonel olun, tasarım yarışmalarına ve özel projelere katılın ve para kazanın. Çok esnek olabilirsiniz ve daha iyi bir tasarımcı olmak için büyüyebilirsiniz.

14. 99designs

Kitap kapaklarından tişört tasarımlarına ve daha fazlasına kadar müşteriler için tasarımlar oluşturun. Yaratıcı özgürlüğe ve bir ofisten özgürlüğe sahipsiniz!

15. Behance

Mimariden hareketli grafiklere, modaya ve UI/UX’e kadar yaratıcı olanlar için dijital göçebe işleri bulabilirsinizBehance’deki zevkinize uygun.

Çevrimiçi öğretmen veya öğretmen

Element5 Dijital

16. Öğretmen

Bir konuda bilgili veya öğretimde iyiyseniz, Tutor dijital göçebe işleri bulmak için harika bir web sitesidir. Cebirden İngilizce’ye veya fiziğe öğrencilerinizle bir ve bir oturum geçirin ya da test hazırlıklarına da yardımcı olabilir!

17. Chegg öğretmenleri

Çevrimiçi öğretmen olun ve Chegg öğretmenlerinde istediğiniz yerde çalışın. Öğrencilerin sınıflarında gelişmelerine, sınavları geçmelerine ve iyi notlar almalarına yardımcı olun!

18. Verebling

Ana dilinizi konuşmakta iyiyseniz, başkalarına dilinizi öğretebilir ve para kazanabilirsiniz. Verbling, dijital göçebe olarak iş bulmak için harika bir yerdir.

19. VIPKID

Nerede olursanız olun ve istediğiniz zaman Çin’deki çocuklara ikinci bir dil olarak öğretin. Ayrıca bir TEFL sertifikanız varsa, burada daha fazla bilgi edinin.

Ürün satışı

Christian Wiediger

20. Amazon

Yaratıcı veya kendi markalarınız veya ilginç şeyler yapıyorsanız, Amazon’da satabilirsiniz. Ayrıca, satıcılara depolama, ambalaj ve nakliye sağlayabileceğiniz bir Amazon FBA satıcısı olabilirsiniz.

21. eBay

Ürünlerinizi, koleksiyonlarınızı veya sahip olduğunuz veya yarattığınız herhangi bir şeyi satabileceğiniz başka bir web sitesi eBay’dir.

22. Kırmızı Kabarcık

Sanat ve tasarımlarınızı kırmızı kabarcık mağazasına yükleyin; Bir alışveriş yapan kişi onu seviyorsa, bir gömlek, kupa veya telefon kasası gibi istedikleri bir üründe yazdırmayı seçebilirler. Sattığınız her şey için para kazanacaksınız!

23. Toplum6

Duvar sanatından yastık atmak, kıyafetlere veya çantalara, bir tasarım yaratın ve toplumda satın6. Sanatınız her satın alındığında para kazanacaksınız.

24. Zazzle

Bir sanatçı, tasarımcı veya fotoğrafçıysanız, sanatınızı kırtasiye tasarımlarından, davetiye şablonlarından ve daha fazlasından satarak ekstra gelir elde edin. Bir tasarımınız satın alındığında bir komisyon alacaksınız.

25. Etsy

El yapımı ürünler, zanaat malzemeleri, vintage ürünler, yaptığınız temalar veya şablonlar veya hizmetler gibi tasarımlar yapın ve Etsy’de satın.

26. Shopify

Shopify aracılığıyla üçüncü taraf bir web sitesi değil, kendi web sitenizle çevrimiçi satış yapın. Tasarım ve ürünlerinizle bir mağaza oluşturun!

27. Cafe Press

T-shirtlerden, kupalara, çantalara veya bardaklara ürünler tasarlayın ve ürünlerinizi çevrimiçi olarak satın. Baskıyı veya CafePress’in sizin için yaptığı gibi nakliyeyi yapmanıza gerek yok!

Fotoğrafçılık

Jeshoots.com

28. ISTOCK

En iyi fotoğraflarınızı seçin ve ISTOCK’da katkıda bulunma; Birisi fotoğraflarınızı indirdiğinde bir komisyonunuz olacak.

29. Shutterstock

Katkıda bulunan olun ve Shutterstock’ta vektör resimleri, fotoğrafları, müzik veya videolar satın. Özellikle olağanüstü başyapıtlarınız ve kullanıcılardan çok sayıda indirme alıyorsa, önemli bir miktar kazanacaksınız.

30. Fotolia

Fotolia’ya fotoğraflarınızı yükleyin ve satın. Birisi fotoğrafınızı her yüklediğinde veya kullandığında bir komisyon kazanırsınız!

31. Dreamstime

Dosyalarınızda birçok harika görüntü varsa, yükleyerek ve stok fotoğraflarınızı Dreamstime’da satarak pasif gelir kazanın.

Genel

Elsa Noblet
32. Upwork

Upwork’te uzak işleri bulun. İlgilendiğiniz işler için başvurmaya başlamadan önce bir profil kurmanız ve onaylanmanız gerekir. Yazmaktan, müşteri desteğine, tasarıma ve daha fazlasına kadar fırsatlar bulun!

33. Freelancer

Serbest çalışan olarak çalışın ve nişinizde iş bul. Veri girişi görevleri, yeniden biriktirme projeleri ve daha fazlası gibi yeni başlayanlar için de basit işler var.

34. Guru

Guru’da dijital göçebe işlerine başvurun; Sanal asistan, tasarımcı, programcı, editör ve çok daha fazlası olmaktan. Kesinlikle uzaktan çalışabileceğiniz bir rüya iş bulacaksınız.

35. Project4hire

Projeler için teklif verin ve tüm dünyadaki müşteriler tarafından işe alın. Bir röportaj için ofislerine gitmeye gerek yok, sohbet, video görüşmesi veya e-postalar yoluyla yapmaya gerek yok. Project4hire, dijital göçebe işleri bulmak için harika bir web sitesidir!

36. Fiverr

Hizmetlerinizi Fivver’da Satın – Örneğin, logo tasarımı, web sitesi özelleştirme, sosyal medya yönetimi, sesli over ve çok daha fazlası olmak üzere yaklaşık 250 kategori vardır. Ücretinize göre ödeme alın!

37. saatte insanlar

Saatte insanlarda şartlarınızda herhangi bir yerde çalışma özgürlüğüne sahip olun. Becerilerinize uygun mükemmel projeler bulun ve fiyatınızla bir müşteriye teklif gönder.

38. Basitçe İşe alındı

SimplyHired’deki ABD’deki şirketler için dijital göçebe işleri arayın. KG testçileri, çevrimiçi kişisel alışveriş yapanlar, veri giriş uzmanları, müşteri hizmetleri ortakları ve daha fazlası işleri var. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce iş var!

39. Flexjobs

Evden veya FlexJobs ile istediğiniz herhangi bir yerde çalışın. Apple, SAP, Dell, Hilton ve daha fazlası gibi büyük şirketlerden harika uzak ve esnek işler sunuyorlar.

Filipinler merkezli

Annie Spratt
40. Rake

Dijital göçebe işleri almak isteyen Filipinliler için, müşterileri özellikle bu web sitesinde Pinoy serbest çalışanlarını veya profesyonelleri işe alındığını deneyin.

41. 199

199JOBS’de dijital hizmetlerinizi tasarım, yönetici desteği, yazma ve daha fazlasını sunun. Hizmetlerimizi satabileceğimiz ve iş bulabileceğimiz bir Filipin pazar yeriveya müşteriler hızlı bir şekilde.

41. OnlineJobs

Sanal işçi veya dijital göçebeler olmak isteyenler için onlineJobs.ph’yi deneyin. İş görevlerini kontrol edebilir ve sizin için uygun bir iş için başvurabilirsiniz.

Dayne Topkin
Umarım bu web sitelerinden birinde dijital göçebe işleri bulabilirsiniz. Uzak bir işiniz varsa, özellikle çok seyahat etmek istiyorsanız bir artı. Tipik ofislere veda edin ve evlerinizin konforuna, plajların huzuruna ve bir yerden diğerine gitmenin eğlencesine merhaba de. İyi şanslar!

Pinterest’te misin? Bunları sabitleyin!

Yazar hakkında

Hey, ben Lyza! Bir zamanlar “bir gün” yerlere gitmeyi hayal eden ama hayallerimi sürdürmeye karar verdim. Yurtdışına ilk seyahatim Japonya, solo, son 2018’deydi ve o zamandan beri yolculuğa aşık oldu. Her yıl Filipinler’de 30 ve 2 yeni yere girmeden önce 10 ülkeyi ziyaret etmeyi hedefliyorum. Seyahat etmenin yanı sıra geziler, fotoğrafçılık, okuma ve yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorum. Maceralarımı Instagram’ımdan takip et.