Entertainment

7 Los Angeles, California’da performans gösterilecek inanılmaz şeyler [Önerilen turlarla]

Yakında Los Angeles, California’ya seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Önerilen turlarla Los Angeles’ta sahne alınacak şeyler hakkındaki aşağıdaki fikirlerimize baktım.

Fotoğraf Tarafından Martin Jernberg
Golden State, California’da Los Angeles Dreams şehri var. Belirtimde en kalabalık şehir ve tüm ülkede ikinci. Fantastik bir iklim ve zevk endüstrisinin merkezi ile bu muhteşem şehri kontrol etmekten yorulmayacaksınız. Bu durumda sadece birkaç yere gitme gereksinimi, yapılacak şeyleri listelememizi kontrol ettiniz!

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Los Angeles, California’da sahne alınacak 25 şey [fotoğraflarla]

San Diego, California’daki En İyi Plajlar – San Diego’daki En İyi 10 Plajlar

7 Los Angeles’ta bir sürü turistin hiç görmediği harika ve alışılmadık şeyler!

Calistoga, California’da sahne alınacak 15 şey [önerilen günlük turlarla]

San Francisco, California’da sahne alınacak 25 şey

İçindekiler

Los Angeles, California’da performans gösterilecek şeylerin listesi

1. Universal Studios-Hollywood’dan zevk alın
2. Hollywood Walk of Fame boyunca yürüyün
3. Getty Center’a git
4. Plajlara Git
5. Griffith Gözlemevi’ndeki yıldızları inceleyin
6. Hollywood işaretine yürüyüş
7. Ünlüleri arayın
Los Angeles, Californiabudget Hotel’de nerede kalmalı
Lüks otel

Los Angeles, California’ya nasıl gidilir

Los Angeles, California’da performans gösterilecek şeylerin listesi

1. Universal Studios-Hollywood’dan zevk alın

Kaliforniya, Los Angeles’ta sahne alınacak en iyi şeylerden biri bir stil parkına gitmek. Universal Studios şehirde bulunurken, Disney Land Park bir sonraki şehir Anaheim (yaklaşık 30 dakikalık bir sürüş). USH’de en önemli bölüm, bir sihirbaz gibi hissedebileceğiniz Harry Potter’ın büyücü dünyasıdır. Aynı şekilde orada bir stüdyo gezisi yapabilirsiniz.

Önerilen Tur: Universal Studios Front Line Bilet

2. Hollywood Walk of Fame boyunca yürüyün

Hollywood Bulvarı’nın gerginliği boyunca kaldırımlarda 2.600’den fazla beş noktalı yıldız var. Hayallerini gerçekleştiren tercih ettiğiniz ünlülerin adını keşfedin. Bunun yanı sıra, aynı zamanda Çin’in yanı sıra Dolby tiyatrolarının yanı sıra bölgedeki karakterler gibi giyinmiş insanlar da var.

Önerilen Tur: Hollywood: Sahne Ders Yürüyüş Turu

3. Getty Center’a git

Fotoğraf.
Getty Oil’in yaratıcısı J. Paul Getty, Amerika’nın en zengin adamlarından biriydi. Öldükten sonra, ton parası esas olarak Getty Merkezi’ni geliştiren Getty’ye bağımlıydı. Olağanüstü mimari, çarpıcı bahçeler ve sansasyonel sanat koleksiyonları ile L.A’nın en iyi cazibe merkezlerinden biridir. Getty Center tramvayından bu yana kolayca erişilebilir.

Önerilen Tur: Profesyonel Rehber ile Kişisel Getty Müzesi Gezisi

4. Plajlara Git

Fotoğraf: Alex George’da Unplash
Sunny California’ya bir gezi, plajlarına gitmeden toplam olmazdı. Santa Monica Beach ve Venedik Beach, taze okyanus esintisinin yanı sıra muhteşem manzaraları da kullanıyor. Yüzmek veya bronzlaşmak istemiyorsanız, bölgenin etrafında bir bisiklet kiralayabilirsiniz.

Önerilen Tur: Los Angeles: 2 saatlik kişisel sörf dersi

5. Griffith Gözlemevi’ndeki yıldızları inceleyin

Fotoğraf: STIN-Niels Musche on Plush
Install Hollywood’da bulunan Griffith Gözlemevi bulunmaktadır. L.A.’nın en iyi manzaralarından birini sağladıkları ve aynı zamanda yıldızları görmenize izin verdikleri için son derece popüler. Teleskoplarını kullanmanın yanı sıra yıldızları da görünce harika bir gecede kullanın. Bedava!

Önerilen Tur: Griffith Gözlemevi’ne Hollywood Gösterge Gezisi Gezisi

6. Hollywood işaretine yürüyüş

Andi ~ çekirdek ˈaːɔs
L.A., California veya ABD’ye inanırsak, Hollywood göstergesi akla gelen bir şeydir. İşarete doğrudan otobüs yoktur, ancak bir taksi gezebilir veya bir geziye çıkmanın yanı sıra bir işarete doğru yürüyüş yapabilirsiniz. Temiz Kanyon’dan yaklaşık bir saat sürecek. Buradaki en zor yol Cahuenga Zirvesi’nden. Bunu Gözlemevi ile eşleştirmek harika.

Önerilen Tur: Hollywood Gösterge Turu

7. Ünlüleri arayın

Fotoğraf: Alessandro Porri on Plush
Hollywood’da burada yaşayan yıldızlara ek olarak çok sayıda stüdyo olduğu için, alan ünlülerin yanı sıra deneyin. kim bilir? Bir fotoğraf veya bir imza alabilirsiniz. Değilse, bir ünlünün evinin gezisi rezervasyonu yapmayı deneyebilirsiniz.

Önerilen Tur: Hollywood ve Star Houses Tour

Los Angeles, California’da nerede kalmalı

Ucuz otel

Best Western Plus Commerce Hotel

Best Western Plus Commerce Hotel, dış yüzme havuzu, ücretsiz kişisel otopark, fiziksel bir fitness merkezi ve ortak bir salon ile konaklama bulunmaktadır. Mekanlar klima, kordon kanalları, bir mikrodalga, bir kahve makinesi, duş, saç kurutma makinesi ve bir masa ile düz ekran T.V. ile donatılmıştır. Otel alanları haVe bir gardırop yanı sıra kişisel bir banyo.

Fiyat: İki kişilik bir kraliçe alanı için 102 USD’de başlıyor

Lüks otel

Beverly Wilshire, Four Seasons Hotel

4 Seasons oteli olan Beverly Wilshire, Rodeo Drive’ın caddesinin karşısında bulunur. Mekanlar, oteldeki tüm alanlarda 1 gadget için düz ekran kordon T.V. ücretsiz WiFi sunulmaktadır. Birçok alan Rodeo Drive veya Hollywood Hills manzarasına sahiptir. Havuz bir ek ücrette cabanas kullanır ve havuz kenarındaki Bar & Cafe’de öğle yemeği yemek sunulmaktadır.

Fiyat: İki için çift alan için 595 USD’de başlıyor

Los Angeles, California’ya nasıl gidilir

AIR: Los Angeles Worldwide Uçuş Terminali (LAX), L.A. hizmet veren en büyük uçuş terminalidir. Hem dünya hem de dünya çapında destinasyonlara sahiptir. Dünya çapında uçuşlar esas olarak Amerika’nın yanı sıra Avrupa’da da, aynı şekilde Asya’dan var.

LAX’in yanı sıra L.A./ontario Havaalanı, Long Beach Havaalanı, Bob Hope Havaalanı ve Orange Bölgesi Havaalanı da var.

Karaya göre: Aynı şekilde ABD’deki Los Angeles’a giden trenlerin yanı sıra otobüsleri (Amtrak veya Metrolink) keşfedebilirsiniz.

Ekstra İpucu: Los Angeles’taki en iyi tatil evleri ve tatil kiralamaları için Plumguide’yi inceleyin.

Yazar hakkında

Hey, ben Lyza! Ne zaman “bir gün” yerlere gitmeyi hayal eden bir kişi, ancak hayallerimin peşinden gitmeye karar verdim. Yurtdışına ilk seyahatim Japonya, solo, son 2018’de ve o zamandan beri yolculuk gibi düştü. Her yıl Filipinler’de 30 yaşından önce 10 ülkeye gitmeyi hedefliyorum. Seyahat etmenin yanı sıra geziler düzenlemeyi, fotoğraf çekmeyi, okumayı ve yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorum. Instagram’ımla maceralarıma uy.

Pinterest’te misin? Bunları sabitleyin!