Entertainment

Chelan’ı keşfetmenin 5 yolu, ilkbaharda Washington

Chelan, Washington harika bir aile tatili destinasyonudur. Neden? Niye? Chelan Gölü ve Okanogan-Wenatchee Ulusal Ormanı, balıkçılık, yürüyüş, kano, bisiklet ve hatta kuş gözlemciliğinden açık hava rekreasyonu için yıl boyunca fırsatlar sunar. Ve ılıman Pasifik Kuzeybatı’nın kalbinde yer aldığı için, bölge gerçekten aşırı sıcaklık farkları yaşamıyor.

Chelan ve Manson’u bu ayın başlarında “omuz mevsimi” yolculuğunu düşünebileceğiniz şey hakkında ziyaret ettim. Mağazaların ve restoranların birçoğu yıl boyunca açık olsa da, minyatür golf ve jet ski kiralama gibi cazibe merkezleri tam olarak devam etmedi. Flip tarafında, otel oda fiyatları biraz daha düşük, tee-times bol ve alan restoranları dolu, ancak kalabalık değil.

Nerede kalınır

Chelan, Washington’da geleneksel otellerden özel tatil kiralamalarına kadar aile dostu konaklama birimleri Stay22.com:

İşte Chelan’da kendi bahar kaçışınızın tadını çıkarmak için beş fikir:

Echo Ridge’deki parkurları zam veya bisiklet

Echo Ridge Rekreasyon Alanı ABD Orman Hizmetleri Chelan Ranger Bölgesi tarafından yönetilmektedir ve biraz egzersiz yapmak için güzel bir yerdir. Ana araç otoparkı, Chelan’ın (kahverengi yol işaretlerini takip edin) on mil dışındadır, sizi Chelan Gölü’nün üstünde ve aşağıdaki fotoğraf gibi panoramik manzaralara götüren bir sürücü. Yollar bisiklet, yürüyüş ve köpek dostudur ve yanınızda bir harita olmak isteyeceksiniz (bazı parkurlar kış aylarında kayak yapmak için daha geniş ve bakımlı). Motelimizin ana lobisinde aldığımız Lake Chelan Ziyaretçi Rehberinin bir kopyasında ayrıntılı mevsimsel haritalar bulduk. İpucu: Su taşıyın ve iyi yürüyüş botları giyin. Ayrıca, cep telefonum da menzile girip çıkmaya devam etti; Seyahat planlarınıza bir not bırakmak veya birini işaret etmek isteyebilirsiniz.

Kozmik eğimi deneyin

İnternet sitesi:

İyimser ve parti benzeri bir bowling deneyimi için, Cuma veya Cumartesi günleri saat 19.00-17: 00 arasında Kozmik Bowling gecesi için Chelan Lanes Bowling Salonu’na göz atın. UV ışığı sokakları aydınlatır ve çok renkli lazer ışıkları yanıp söner ve odanın etrafında dans eder. Bir push-button müzik kutusu, pop melodilerini tüm bina boyunca surround ses hoparlörlerine besler. Bowling gibi hissetmiyorsanız, küçük arcade alanını ve havuz masasını deneyin.

Patates kızartması dev bir kova paylaşın

İnternet sitesi:

1957’den beri bir Chelan dönüm noktası olan Lakeview Drive, iyi Amerikan yemekleri sunuyor. Kullanıcılar yürüyüş penceresinde sipariş veriyor ve Lakeshore Parkı’na ve Lake Chelan sahiline bakan piknik masalarında yemek yiyin veya geleneksel bir sürüşten pencereden “gitmek”. Burger sipariş için yapılır ve en iyi ev yapımı tartar sosu daldırılmış “efsanevi” deneyimli patates kızartması ile zevk. Biz 10,25 $ paylaşmak için dev bir kova sipariş.

Chelan ve Steekin arasında tekne ile yolculuk

İnternet sitesi:

Bölgeye yapılan bir gezi “yapılması gereken” deneyimi, Chelan ve Stehekin arasında Lady of the Lake Ferry Service aracılığıyla elli mil yolculuk olan rehberli bir tekne turudur. Kullanıcılar, 9.000 ayak dağ zirveleri ile çevrili Chelan Gölü Ulusal Rekreasyon Alanına seyahat ediyor. İki feribot mevcuttur ve iki kasaba arasındaki yolculuk iki veya dört saat sürer (program, mevsim ve kullanılabilirliğe bağlı olarak). Yaklaşan bir hikayede bu kova listesi deneyiminin tam bir hesabını arayın.

Aile dostu bir şaraphanede takılın

İnternet sitesi:

Nihayet! Ebeveynlerin rahatlayabileceği ve çocukların koşup oynayabileceği bir şaraphane. Manson kasabasında 150 numaralı otoyolda kısa bir sürücü bulunan Wapato Point Cellars, bir şaraphane ve tatma odası, lüks restoran, hediyelik eşya dükkanı ve hem şaraphane hem de restoranın patronları için veranda oturma alanlarına sahiptir. Veranda alanının bitişiğinde, kalıcı oyun alanı ekipmanı ve badminton, beanbag atma ve futbol gibi çim oyunları ile büyük, açık yeşil bir alan bulunmaktadır. Eğer giderseniz, Winemaker’ın sevimli yeni kızının onuruna adlandırılan Chardonnay ve Riesling’in beyaz bir karışımı olan Viyana’yı deneyin.

Kendi Gölü Chelan tatilinizi planlama hakkında daha fazla fikir için şunları ziyaret edin:

Daha sonra pin:

Mutlu parkurlar!

İlişkili

Manson, Washington Apple Blossom Festivali Geçtiğimiz hafta sonu, Washington, Manson’un Büyüleyici Hamleti 96. Yıllık Apple Blossom Festivalini kutladı. Washington’un en büyük gölü olan Chelan Gölü kıyısında bulunan kırsal bir topluluk olan Manson, en iyi bağları, meyve bahçeleri ve golften balıkçılık, yürüyüş, bisiklet ve kano yapmaya kadar açık hava rekreasyonu ile bilinir. Süre…
16 Mayıs 2016 “Pasifik”

New Englandspring’de bahar tatili harcamak virajı yuvarlıyor ve nergisler çiçek açmadan önce bahar tatili tatilini planlamanın zamanı geldi. Bu yıl plaja bir gezi yerine, New England’a sezon dışı bir tatilde bahar spesiyallerini düşünün.
2 Mart 2011 “Kuzeydoğu”

Orta Oregon’un Sunriver Resortsunriver’da kalan Oregon, Bend’in on beş mil güneyinde bulunan 3.300 dönümlük planlanmış bir konut ve tatil kağıdı topluluğudur. 1.500 IS Oregonlu küçük bir nüfus Sunriver’ı eve çağırıyor ve Fire ve P dahil olmak üzere kamu hizmetlerini destekleyen vergileri ödüyornull