Entertainment

Miami’deki 5 favori hostel

Yayınlandı: 02/03/22 | 4 Şubat 2022

Miami bir parti şehridir. Bu konuda sadece iki yol yok. İnsanlar buraya vahşi olmak, gece kulüplerini kontrol etmek, sahilde salona göz atmak ve geceleri içmek için geliyorlar. Özellikle sevdiğim bir şehir olmasa da, burada nasıl eğleneceklerini bildiklerini bile itiraf edeceğim.

Miami’yi yıllardır ziyaret ediyorum. Burada bir hostel seçerken dikkate alınması gereken birçok şey var. Miami’deki en iyi hosteli seçerken ilk dördü:

Yer – Miami önemlidir ve dolaşmak biraz zaman alabilir. Görmek istediğiniz sitelerin ve gece hayatının merkezinde yer alan bir yer seçin. Burada listelenen tüm pansiyonlar merkezi yerlerde.

Fiyat-Miami’de, gerçekten ne için ödeme yaparsınız, bu yüzden gerçekten düşük maliyetli biriyle giderseniz, muhtemelen küçük, sıkışık ve müthiş bir hizmet sunmayan bir pansiyon alacaksınız.

Olanaklar-Şehirdeki her hostel ücretsiz Wi-Fi sunar ve birçoğu ücretsiz kahvaltı içerir, ancak bundan daha fazlasını istiyorsanız, ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayan hosteli bulmak için araştırmanızı yaptığınızdan emin olun!

Personel – Burada listelenen tüm hosteller inanılmaz personel var! Onlar süper dost ve bilgili. Aşağıda listelenen yerlerden birinde kalmasanız bile, personelin değerli ve dostça olduğu bir yere ulaşmak için incelemelere baktığınızdan emin olun! Bir pansiyon yapabilir veya kırabilirler!

Seyahatinizi planlamanıza yardımcı olmak için, Miami’deki hostel listem en çok sevdiğim. Aşağıdaki daha uzun listeyi okumak istemiyorsanız, aşağıdaki pansiyonlar her kategoride en iyisidir:

Bütçe Gezginler için En İyi Hostel: Jeneratör
Aileler için En İyi Hostel: Jeneratör
Yalnız kadın gezginler için en iyi hostel: viajero Miami
Dijital Göçebeler İçin En İyi Hostel: Freehand Miami
Parti için En İyi Hostel: Viajero Miami
En iyi genel pansiyon: jeneratör

Her pansiyonun özelliklerini ister misiniz? İşte Miami’deki en iyi hostellerin kapsamlı listesi:

Fiyat efsanesi (gecelik)

$ = 35 $ USD’nin altında

$$ = 35-45 USD

$$$ = 50 doların üzerinde USD

1. Freehand Miami

Bütçe dostu bir hostel için Freehand Miami gerçekten yukarıda ve öteye gidiyor. Bir havuz, yoga dersleri, küçük Havana’ya servisler ve Key West ve Everglades (diğer yerlerin yanı sıra) turları var. Yerinde iki çubuklu iyimser bir hostel ve plaja sadece 5 dakika uzaklıktadır. Sosyal bir hostel isteyen ama çok vahşi olmayan gezginler için iyi bir seçimdir. Bazen sokaktan gelen gürültüyü duyabildiğiniz için kulaklıklar getirdiğinizden emin olun.

Bir bakışta serbest:

$$

Birçok tur ve etkinlik düzenler

İnsanlarla tanışması kolay

Bar ve havuz

Bir gece 37 USD yataklar.

Freehand Miami’yi burada kitap!

2. Viajero Miami

Kendini ilan eden bu tasarım hosteli, Latin Amerika hostel grubu olan Viajero (“Traveler için İspanyol”) zincirindeki ilk ABD konumudur. South Beach’in Art Deco bölgesinde bulunan Viajero Miami, aynı Latin yeteneklerini tipik olarak “Latin Amerika’nın başkenti” olarak adlandırılan şehre getiriyor.

Viajero, kütüphane ortak çalışma alanı ve bir ama üç ustaca tasarlanmış yüzme havuzu ile bir dizi olanak sunmaktadır. Havuz kenarındaki bar takılmak ve insanlarla tanışmak için müthiş bir yerdir (özel kokteyllerinden birinin tadını çıkarırken). Ayrıca plaja sadece bir blok var! Hostel yurt yataklarından bir çatı katı süitine kadar çeşitli odalar arasından seçim yapın.

Bir bakışta viajero:

$$

3 Yüzme Havuzu

Çalışma alanı

Bar ve restoran

Bir gece 49 USD, 199 $ ‘dan özel odalar.

Viajero’yu buradan ayırın!

3. Jeneratör Miami

Bu hostel harika. Onlar bir havuz, iki restoran, bir bar var ve plajdan sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Muazzam bir hostel (8 kat var), yataklar parti pansiyonlarında bulacağınız düşük maliyetli olanlardan daha rahat ve yer temiz tutuluyor. Bisiklet kiralama, özel odalar (aileler için odalar dahil) ve pansiyon boyunca tonlarca ortak alana sahiptirler. Süper sosyal bir hostel değil (çok fazla etkinlik düzenlemiyorlar), bu da yalnız zaman arayan veya iş yapması gereken herkes için iyi bir seçim haline getiriyor.

Bir bakışta jeneratör:

$ $

Aileler için harika

Havuz ve restoran

Temiz ve rahat yurtlar

Bir gece 35 USD, 109 USD $ odalar.

BURADA KİTAP YAPILAN!

4. Selina altın tozu

Selina Gold Dust, yenilenmiş ve bu retro tarzı pansiyona dönüşen eski 1950’lerin yol kenarındaki motelde yer almaktadır. Miami’deki çoğu hostel gibi, Selina’nın sık sık yoga dersleri, canlı DJ’ler, komedi şovları ve hatta film geceleri gibi etkinliklere ev sahipliği yaptığı açık bir havuz var. Sitede nostaljik bir lokanta ve bar ile takılmak için inanılmaz bir yer.

Bu listedeki diğer pansiyonların çoğunun aksine, Selina South Beach’te değil, Miami’nin gelecekteki Mimo (Miami Modernist) tasarım bölgesinde bulunuyor. Plajda olmayacak olsanız da, müzelere ve sanat galerilerine daha yakın olacaksınız.

Bir bakışta Selina Gold Dust:

$$

Yüzme havuzu

Yerinde restoran

In MiMo District

Beds from $47 USD a night, private rooms from $140 USD.

Selina Gold Dust’u burada kitap!

5. Tropik Otel ve Hostel

Bu hostel, plaja bir blok uzaklıktaki South Beach’in merkezindedir. Burada ortak ortak alanlar olsa da, bu sosyalleşme için daha az parti hosteli ve daha rahat bir kalmaktır (hala Miami’nin gece hayatı sahnesinin kalbinde olmasına rağmen). Miami’deki eski pansiyonlardan biri olarak, odalar temeldir, ancak klima vardır ve her zaman temiz tutulur. Paylaşılan bir açık mutfak ve Olimpiyat boyutlu bir yüzme havuzu bulunmaktadır. 4 yataklı yurt (sadece kadınlara yönelik yurtlar dahil) ve özel odalar bulunmaktadır.

Tropics Hotel ve Hostel Bir Bakışta:

$$$

Yüzme havuzu

Açık mutfak

Sadece kadın yurtları

Bir gece 54 USD, 181 USD’den özel odalar.

Tropikleri buradan ayırın!

***
Miami’de başka pansiyonlar olsa da, bence en iyi seçimler var. İster parti yapmak isteyin, ister geceyi geçirmek için düşük maliyetli bir yer isteyin, ihtiyacınız olanı bulabilir, paradan tasarruf edebilir ve inanılmaz bir ziyaret yapabilirsiniz!

Miami’ye Yolculuk: Lojistik İpuçları ve Hileler
Uçuşunuz
Skyscanner kullanarak düşük maliyetli bir uçuş bulun. Onlar benim en sevdiğim arama motoru çünkü dünyanın dört bir yanındaki web sitelerini ve havayollarını arıyorlar, bu yüzden her zaman hiçbir taş kalmadığını biliyorsunuz!

Konaklamanızı ayırtın
Pansiyonunuzu Hostelworld ile rezerve edebilirsiniz. Başka bir yerde kalmak istiyorsanız, konukevleri ve düşük maliyetli oteller için sürekli olarak en ucuz fiyatları iade ettikleri için Booking.com’u kullanın.

Seyahat sigortasını unutma
Seyahat sigortası sizi hastalık, yaralanma, hırsızlık ve iptallere karşı koruyacaktır. Her şeyin ters gitmesi durumunda kapsamlı bir koruma. Geçmişte birçok kez kullanmak zorunda olduğum için asla onsuz bir yolculuğa çıkmam. On yıldır dünya göçebelerini kullanıyorum. En iyi hizmeti ve değeri sunan en sevdiğim şirketler:

Güvenlik Kanadı (70’in altındaki herkes için)

Seyahatimi sigortalayın (70’in üzerinde olanlar için)

Para tasarrufu sağlayacak en iyi şirketleri mi arıyorsunuz?
Seyahat ederken en iyi şirketler için kaynak sayfama göz atın! Seyahat ederken paradan tasarruf etmek için kullandığım her şeyi listeliyorum – ve sanırım size de yardımcı olacak!

Miami’yi ziyaret hakkında daha fazla bilgi mi arıyorsunuz?
Miami için derinlemesine hedef rehberime, ne göreceğiniz ve yapacağınız, maliyetler, tasarruf yolları ve çok daha fazlası hakkında daha fazla ipucu ile göz atın!

Fotoğraf Kredileri: 2 – Freehand, 3 – Viajero Miami, 4 – Jeneratör Miami, 5 – Selina Gold Dust Hostel, 6 – Tropics Hotel ve Hostel