Entertainment

Avustralya’nın en ünlü şehrinden Melbourne

Melbourne’de yapılacak 5 harika şeyler – ve haklı olarak. Yapılacak çok şey ve keşfedilecek yerlerle, o uçaktan veya araçtan çıktığınız andan itibaren bu şehri sevmeniz gerekiyor.

Yaklaşan Melbourne tatilinizden veya tatilinizden nasıl en iyi şekilde yararlanabileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Daha fazla endişelenmeyin, size dünyanın bu fantastik bölümündeki en iyi destinasyon ve aktivitelerden bazılarını göstereceğiz.

Bu kılavuzda ne kapsıyor?

Melbourne’un Festivalleri
Kraliçe Victoria Pazarı
Astor Tiyatrosu
Gece hayatı
Yarra Vadisi
Melbourne’de doğru konaklamayı bulmak
YouTube hakkında daha fazla ipucu ⬇️⬇️r musun yayınlar:

Melbourne’un Festivalleri

Melbourne’un birçok festivalinden birinde tüm harikaları görün. Bu iyi küratörlü sanat festivali, şehrin sakinlerini tüm yeni ışıklarda tanıdık alanları deneyimliyor. Turistler Melbourne’un festivallerini gerçekten şenlikli ve heyecan verici bulacaklar. Şubat ayında parlak beyaz gece festivalinden veya her Nisan’da ünlü komedi festivalinden, Eylül ayında Grand Melbourne Fringe veya Ekim ayında Melbourne Festivali’nden daha belirgin değildir.

Kraliçe Victoria Pazarı

Git ve deneyim Kraliçe Victoria Market. Sydney, Melbourne’de Paddy’in muhteşem Kraliçe Vic. Açık hava Kraliçe Victoria pazarı, taze ürünler konusunda gayretli olan tezgah sahipleriyle dolu her gün görmeyeceğiniz bir şeydir. Meyveler, sebzeler, et ve fantastik süt ve küçük goods çeşitleri için yerliler arasında çok popüler. Ayrıca turistler için bir ‘ziyaret’ haline geldi. Kıyafetler, aksesuarlar ve diğerlerinden bir şey satan çok sayıda tezgahla, pazarlar sadece ihtiyaçları elde etmek için yerden daha fazlasına dönüştü.

Astor Tiyatrosu

Astor Tiyatrosu’nu ziyaret edin ve bir klasik görün. Astor, 1936’da açılan bir Art Deco yeridir. Aslında, Melbourne’da türünün türünün son tek ekran sineması. Ekranı çerçeveleyen güzel altın perdeler bulacaksınız, ayrıca tüm deneyim eski Hollywood’a geri dönmenizi sağlayacaktır. Tiyatro, 35mm, 70mm ve dijital formatlarda yeni ve klasik filmler programı sunuyor ve ayrıca, remastered klasikler, çift özellikler, yeni ve bağımsız filmler, film festivalleri ve diğer benzersiz etkinliklerle film hayranları için kültürel bir merkez sunuyor.

Gece hayatı

Gece hayatınızı açın ve şafağa kadar dans edin. Sydneysiders, gece hayatını kıran kilitlere karşı iyi bir mücadele verebilir, ancak Melburnians’ın haftanın neredeyse her gecesi küçük saatlere kadar dans ederken bulacaksınız-şaka yok. Kendinize bir iyilik yapın ve Melbourne’dayken birçok gece kulübünden birini ziyaret edin. Bir Cumartesi gecesi, harika bir hip-hop partisi için Çamaşır Barına gidin veya şehirdeki toff’taki bazı eski okul diskolarına dans edin. Şehrin dışında olacaksanız, hangi Melbourne DJ’lerin Boney, Howler ve Ferdydurke’de oynadığını kontrol edin.

Yarra Vadisi

Yarra Vadisi’ne bir günlük geziye çıkın. Sakin yuvarlanan yeşil tepeleri, sallanan üzüm bağları ve zaman aşınmış çiftlik evleri ile Yarra Vadisi’nin CBD’den bir saatten daha kısa sürüş olduğunu unutmak kolay olabilir. Her hafta sonu açık olan bölgenin ünlü şarap imalathanelerinin mahzen kapılarını ziyaret eden hayatınızın zamanına sahip olacaksınız ve şaraphane restoranları belki de burada Melbourne’da en çok aranan yemek yerlerinden biri haline geldi. Seçimlerimiz Tarrawarra Estate, Dev Basamaklar ve Yering İstasyonudur ve siz oradayken Yarra Vadisi Sütlerinden biraz peynir doldurmayı unutmayın.

Melbourne’de doğru konaklamayı bulmak

Bir günlük maceradan sonra dinlenmenin daha iyi bir yolu, isteklerinize ve bütçenize uyan lüks bir otelde rahat olmaktan daha iyi. Melbourne’de birçok harika konaklama var, bu yüzden seçtiğiniz yerlere en yakın olanı bir kitaptan emin olun.
Yukarıdaki en iyi seçimlerimizden bazıları birbirinden uzak olduğundan, kendi arabanızı da rezerve etmek daha akıllıca olacaktır, bu da Melbourne’daki konaklamanızı en üst düzeye çıkarmaya hizmet edecektir. Drivenow, önyükleme yapmak için hızlı rezervasyon sürecine sahip bütçe dostu otomobiller sunar. Web siteleri ayrıca Melbourne’daki konaklama hakkında hızlı ipuçları ve makaleler sunmaktadır. Drivenow hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yazar hakkında: Kimpy Olivar seyahat etmeyi seven bir yazardır. Hayattaki tüm maceraları ve yanlış maceraları hakkında bir kitap yazmayı hayal ediyor.
2bet0⃣1⃣8 musun • 3 100⃣ • 2 100⃣8 musun

YouTube için daha fazla ipucu ⬇️⬇ates

İlgili Mesajlar:

Bütçe güzergahı ile Melbourne seyahat rehberi

Melbourne Havaalanı’ndan Şehir Merkezi’ne: En Ucuz ve En Kolay Yol

Melbourne’da dolaşma: Myki kartı nasıl kullanılır + tramvay, tren, otobüs

Darwin Yha Hostel: Darwin, Avustralya’da nerede kalmalı

Darwin Bir Bütçe: Ücretsiz Güzergah ve Seyahat Kılavuzu

Uluru, Avustralya: Gün batımı, gün doğumu ve hassasiyet

Derwent Hunter’da: Whitsunday Adaları, Avustralya’da yelken açıyor

Brisbane seyahat rehberi: güzergah, bütçe, yapılacak şeyler