Entertainment

Seyahat piyasası geri dönecek mi? Heidi Dening

dayanıklılığının yanı sıra liderlik stratejisti, hatip, yazar ve profesyonel Heidi Dening ile Beyaz Şarap ve Bilgelik röportajımız, White Wine & Wisdom şovunda bizi çevrimiçi olarak röportaj yapıyor. Covid-19’un verdiği hasarın yanı sıra seyahatin yanı sıra daha sonra gerçekleşeceğine inanıyoruz.

Covid-19’un ortaya çıktığı andan itibaren Travel, ne yapmak istediğimizi ve esneklik hakkında çok daha fazla şey hakkında daha az oldu. Aslında, çok şey var.

Ancak Will’de seyahat etme esnekliğimiz, onayladığımız bir şey olmaktan, pandemi vurduğunda tam tersi bir şeye geçti. Ayrıca, seyahat edememenin zorluklarıyla ilgili olarak, birçokları için sorunlar yaratmıştır.

Havayollarından taksilere, otellerden gezi şirketlerine ve hafta sonu turizminden görevlendirilen seyahat gazeteciliğine kadar – hepsi Gale veya Snap’tan önce bükmek zorunda kaldı.

Esneklik gerçekten bir yakalama kelimesidir.

Şaşırtıcı Heidi Dening, White Wine & Wisdom şovu için seyahat piyasasıyla ilgili zorluklar hakkında bizi röportaj istediğinde, dünyanın ağırlığını – olduğu gibi – bizim üzerimizde hissettik.

Röportajımızın burada keyfini çıkarabilirsiniz.

Heidi Dening – Beyaz Şarap ve Bilgelik

Heidi Dening, ilham verici bir konuşmacı, yazar ve öğretmendir-aynı zamanda ödüllü bir hizmet sahibinden bahsetmemektedir.

İki haftada bir FB Online Show White Wine & Wisdom’da, “esneklik, cesaret, öz-liderlik, sağlık ve refahın yanı sıra sıkıntının üstünde yükselen konularda çok sayıda pazardaki profesyonellerle röportaj yapıyor.

Heidi ile sohbetimizde, dünya çapında yıllık ziyaretçilerin yıllık akışı olmadan başa çıkan Avustralya’nın yanı sıra yurtiçinde yeterli harcama yapmamızın yanı sıra seyahatin ‘normal’ye geri dönüp dönmeyeceği de dahil olmak üzere çok sayıda konuyu ele alıyoruz. , çok sevilen seyahat destinasyonlarımızdan birkaçı ve tam olarak kendimizin bu krizde gezinme konusunda dayanıklılığı nasıl kullandığımız.

Tüm bunlar, elbette, bir bardak beyaz şarap ve iki kahkaha ile birlikte gitti.