Kuta: Bali’deki en kötü yer

Maceracı Kate, bağlı kuruluş bağlantıları içerir. Bu bağlantılardan bir satın alma işlemi yaparsanız, size ek bir masraf olmadan tazminat yapacağım. Teşekkürler!

Twitter’da paylaş
Facebook’ta Paylaş
Pinterest’te Paylaş
E -posta ile paylaş

Bu fotoğrafların sizi kandırmasına izin vermeyin – Kuta dünyadaki en aşağılık yer olabilir.

Bali turizmini araştırdıysanız, bunu duymuş olabilirsiniz – ancak benim için, rehber kitapların esas olarak bu gerçeği göz ardı ettiğini keşfettim. Ancak, çok sayıda seyahat blog yazarı bu konuda etkili bir şekilde besteledi, hiçbiri Earl’ü gezmekten çok daha iyi.

Kuta, Bali’nin ana beldesi ve özellikle Avustralyalılarla öne çıkıyor. Ama buraya kültür, tapınaklar ve barışçıl plajlar beklemeyin. Kuta bir karmaşa, kayıp bir cennet, yanmış bir kabuk içine bükülmüş harika bir şans.

“Serseri Yukarı Bebek Yukarı” ve “Derin Boğazın hangi kısmını anlamıyorsunuz?”

Gecikme gelen gerçek, sokaklar, yakın izleyicilere bira dökmeye iki kez inanmayacak olan kusma tatilcilerle doludur.

Çöp dolu plaj, Kuta’da yüzmeyi sulu bir düzenli depolama ile dolaşmaya benzer.

Her bir işletmenin önünde yer alan manevi teklifler olmasaydı, Kuta sokakları Cancun veya Las Vegas’ın daha açık bölgelerinin bir parçası olabilir.

Şimdi, Vegas veya Cancun’da debaucherous bir hafta sonu ile ilgili bir sorunum yok. Tanrı onlardan payımı yaptığımı anlıyor. Öyleyse Kuta neden beni bu kadar rahatsız etti?

Bali halkı.

Bali halkı, Güneydoğu Asya’da tatmin ettiğim en nazik ve en dost canlısı insanlar arasında. Onlar meraklı, kullanışlı ve son derece kibar. Nazikler. Çok aile odaklı. Onların manevi inançları yaşamlarını şekillendiriyor ve yaşam tarzlarının sayısız unsuru yüzyıllar içinde değişmedi.

Böyle fantastik insanların evinin iğrenç bir gezgin karmaşasına dönüştüğünü görmek beni gerçekten üzdü. Bu atmosferin çok sayıda Bali insana görev ve gelir getirdiğini anlıyorum, ancak yine de beni üzüyor. Neden burada? Neden Bali?

Kim bilir?

Dürüst olmak gerekirse Kuta’nın geri dönüş noktasını geçtiğine inanıyorum. Bu tür turistlere yönelik ikram yapmaya devam ettikleri sürece (ve Kuta havaalanının yanında en iyi kaldığı sürece), gerçekten hiçbir şeyin değişmeyeceğine inanıyorum.

Öyleyse Kuta’nın bu kadar kötü olduğunu anladıysam, neden ilk başta bile gittim? Sörf yapmak.

Kuta, yeni başlayanların sörf yapmayı keşfetmesi için mükemmel bir yerdir. Daha önce hiç sörf yapmadıysanız, Kuta gibi risksiz ve basit bir yerde keşfetmeden yararlanın. Barışçıl bir plajda sörf dersimi beğendim ve Güney Afrika, Meksika’da ve El Salvador’da sörf dersleri almış olmama rağmen, Bali’de yaptım! Buradan acemiler için sörf dersleri rezervasyonu yapabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinin: Sahilde eşyalarınızı tam olarak nasıl koruyabilirsiniz?

Dört gün boyunca Kuta bölgesinde kaldım. Bu süre zarfında, Kuzey Legian’ın daha güzel, daha temiz plajında ​​sörf yapmayı keşfettim. Ritzy Seminyak’ta kaçış sanatçılarının Theodora ile karışık içeceklerinden çok memnun oldum. Onlarla birlikte kulüplere vurduğum ve aynı zamanda çok daha fazla Endonezya kız arkadaşı yaptım.

Bunların hepsi harika deneyimlerdi – aynı zamanda Kuta’nın görünen aşağılık unsurlarının ötesine bakarsanız, burada kendinizden memnun olabileceğiniz kanıtıdır.

Kuta’da geçirdiğiniz zamandan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, olağanüstü bir Kuta otelinde kalmanızı öneririm – Anvaya Beach Resorts Bali de saçma – ve günlerinizi kurulum baturunda güneşin doğumu gezisi yapmak gibi harika geziler yaparak geçirmenizi sağlar. Gün için kişisel bir ada veya sokak yemek turuna gidiyor. Nerede kalacağınızdan emin değil misiniz? Kuta otellerindeki en iyi tekliflere buradan göz atın.

Kuta yerine nereye gidilir

Kuta, Bali’nin en önemli hedefi olabilir, ancak burada Kuta’nın değersiz atmosferinden uzakta bir dünya olan üç olağanüstü alternatif destinasyon vardır:

Seminyak

Bali’nin güney sahilinde (Seminyak, Legian ve Kuta) bağlı üç kasaba var, ancak aralarındaki fark gece ve gün gibi. Seminyak, üçünün en iyisi ve birçok muhteşem. Tam burada lüks tatil köyleri, güzel misafirhaneler, en iyi restoranların yanı sıra Güney Bali’deki gece hayatını da keşfedeceksiniz.

Seminyak’ta performans gösterilecek en iyi şeyler: Bir pazarda Bali yemek dersi alınnull