TNN: Video Kamera Güven: Nasıl Daha İlginç Seyahat Videoları ve VLOGS

Hey herkes

Yakın tarihli bir göçebe ağ etkinliğinden başka bir video paylaşmak istedim. Bu tamamen “Kamera Güven: Nasıl Daha İlginç Seyahat Videoları ve Vloglar Yapılır” ile ilgilidir.

Video, çevrimiçi otantik bir bağlantı ve topluluk oluşturmanın üstün yoludur.

Bir seyahat vlogu başlatmak, seyahat hikayelerinizi paylaşmak için bir YouTube kanalı tanıtmak veya mevcut blogunuza sadece birkaç video eklemek isteyin, bu etkinlik size video kamerada nasıl daha güvenle gösterileceğini ve sizi nasıl yapacağınızı size bildirecektir. .

Hey! Kesmek için üzgünüm ama ….

Sadece bir abone makalesine tökezlediniz!

(Zaten bir üye? Burada oturum açın.)

Bu kısa makale sadece göçebe Matt Plus üyeleri için! NM+, sizin gibi okuyuculara Ödül Blog yayınlarına erişim sağlayan tek programdır. Üyeler ayrıca tamamen ücretsiz kitaplar, rehber kitaplar, bloglama kursları, etkinliklerimize erişim, etkinlik tekrarları, aylık hediyeler, tişörtler, özel para tasarruflu seyahat indirimleri ve daha fazlası alır!

Göçebe Matt Plus’ın bir üyesi olarak, seyahatlerinizi daha ucuz hale getirmek için sadece tonlarca avantaj elde etmekle kalmaz, aynı zamanda sevdiğiniz derinlemesine seyahat içeriğini üretmeye devam etmemize yardımcı olursunuz!

Hepsinden iyisi, abone olmak maliyetlerinden daha az maliyet!

Bu kısa makaleye (ve yalnızca diğer 100’den fazla üye makaleye) ve diğer tüm olağanüstü avantajlara erişmek istiyorsanız, göçebe Matt Plus’a katılın ve bugün seyahatlerinizden çok daha fazlasını almaya başlayın!

Daha fazla bilgi edin

Giriş yapmak