ABD’nin batısında @jucyworld

Jucy Camper Van Yol gezisinde yapabileceğiniz 10 şey, uzun otobüslere, otobüslere ve aynı zamanda güvende olduğu gibi, Amerika Birleşik Devletleri’nde zamanımızı seviyoruz. Üç yıldır Asya, Güney Amerika ve Avrupa çevresindeki yolculuklarımızdaki güvenilir olmayan uygun fiyatlı motosikletler, tekrar kendi arabalarımızın ve kamyonumuzun direksiyonuna geri dönmek için kaşınıyorduk! Hem ev ülkelerimizde ilerledik hem de Jonathan, bir minibüsün uyku ve pişirme tesislerini içerecek şekilde dönüştürme hayali ile İngiltere’de uzun mesafeler sürüyor.

Son zamanlarda Las Vegas çevresindeki gezimizde, 2001 yılında Yeni Zelanda’da iki kardeş tarafından üretilen bir işletme olan Jucy Campers’ın yardımıyla tam olarak hayatın tadını çıkardık. San Francisco, Las Vegas ve Los Angeles. Başarıları, konfor içinde yol açmayı ve stili, bu eyaletlerin etrafında bir yol gezisi planlayan herhangi bir birey için ucuz, risksiz ve kendiliğinden bir seçim haline getiren yeni, esnek stilinde yatmaktadır.

Los Angeles’ta seçtiğimiz Jucy RV, dönüştürülmüş bir Dodge Caravan MPV idi, her iki tarafta otomatik hareketli kapılar, tırmanmak için önemli miktarda alan sağladı ve manzaraya hayran kaldı. Arabaların ve kamyonun arkasındaki sabit, ileriye bakan tezgah koltuğu, sürüş sırasında kullanılmak üzere güvenlik kemerleri ile gezgin koltukları ve park edildiğinde kullanmak için kanepe ile arkaya katlanmış bir yatak. Kanepenin altında, tüm aletlerinizi ve bazı iç ışıkları şarj etmek için çıkışlara sahip bir boş zaman bataryası gibi birkaç iç çalışma ile birlikte bir miktar depolama vardı. İç masa, kanepenin iyi boyutlu bir çift kişilik yatağa katlanmasını sağlamak için çıkarılabilir ve bırakılabilir. Jucy RV’nin arkasında, arka kapak mükemmel bir mutfak, toplam çekmeceler, tencere, tava, su ısıtıcısı, gaz sobaları, bir buzdolabı ve hatta akan su ile çalışan bir mutfak alanı lavabo ile açıldı! Bizim için, pastanın üzerindeki krema, katlanırken sadece 6-8 inç boyunda başlayan, daha sonra bir krank yönetimi kullanan, iki kişi için tam bir yatak odasına genişleyen ‘çatı katı’ çatı uyku bölmesiydi. , oraya ulaşmak için bir merdivenle toplam! Çatının bu olağanüstü videosunu eylemde inceleyin.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra performans, JUCY RV’nin yavaş ve yavaş olacağına inanmanıza neden olabilir, ancak 3.2 litrelik bir V6 motoruyla, istediğiniz zaman ve 6 vitesli otomatik olarak bir Eco Drive ayarı, aynı zamanda otoyol hızına ve yakıt ekonomik iklimine sahip olabileceğinizi gösterir.

Gelecekte ve Jucy ile olan deneyimimizden sonra, Camper Van (veya RV) hayatının kesinlikle bunu yapmak için bir yöntem olduğunu anlıyoruz! Yolculuğumuzda diğer birçok kampçı van gezginlerini tatmin etmiş olmanın yanı sıra çeşitli hikayeleri duyun, tam burada bizim için en iyi on ipucu ve size göstermek için!

İçindekiler

1. Şarap tadımı üzerine savurganlık (güvenli bir şekilde sürün!)
2. Tahoe Gölü’nde kayak yapın
3. Tahoe Gölü’ndeki aktiviteleri deneyimleyin
4. Büyük Kanyon’a bakın
5. “Sin City” ye göz atın – Las Vegas (ücretsiz otopark!)
6. Las Vegas’ta evlenin (veya sadece taklit et)
7. Hoover Barajına Günlük Gezi
8. Kaliforniya plajlarında rahatlayın
9. Stil Parklarına Sürün
10. Bir yolculuğa çıkarken yemekten zevk alın!

1. Şarap tadımı üzerine savurganlık (güvenli bir şekilde sürün!)

San Francisco normalde altın kapısı köprüsü, dik tepelere tırmanan tramvaylar ve Alcatraz’a tekne gezileri için çok popüler. Napa Vadisi, beyaz şarap treni tarafından hızlı bir şekilde erişilen birçok şarap imalathanesinin evidir, belirlenmiş sürücüler tren istasyonunda otomatik park ederek bir mola verebilirler, böylece gün boyunca sunulan birçok şarabı örneklemekten zevk alabilirler. İstasyondaki dönüşte olduğu gibi, ertesi gün yönteminize devam etmeden önce geceye rahat bir konfor. Ek olarak yol da aynı şekilde sürüş güzel, ancak sadece ilerlerken beyaz şarabı yutmamak için unutmayın!

2. Tahoe Gölü’nde kayak yapın

Daha biberon aylarında, mükemmel koşulların yanı sıra çok sayıda kar ile Tahoe Gölü çevresinde çok sayıda kayak merkezi açılıyor, Wintertime Road-Trippers, güneşli kışlık manzara ile kendi rutin sürüşlerinde bu tatil köylerine erişebilir. Geceleri alan canlı çubuklarla uğultu, bu yüzden kampçınız Jucy RV’miz kadar rahat ve yalıtılmış değilse, birkaç après kayak içecekleri sizi sıcak tutmaya yardımcı olacaktır. Kendi kayak veya snowboard ekipmanlarınız için toplu taşıma araçlarına ve bir minibüste büyük alanlara güvenmek zorunda kalmamak, onu kolay, uygun fiyatlı ve stres haline getirir.nullnull