Entertainment

Essex’te harika bir öğle yemeği nerede keşfedilir – Tiptree Jam Factory

“Sadece öğle yemeğinin tadını çıkar, olur mu?”

Buna inanamadım. Arkamızdaki masadaki kadının bakış açısının duyulması gerekiyordu. Tiptree Jam fabrikasında öğle yemeğimin (bir blogger laneti) fotoğrafını ve o zamanlar Essex, İngiltere’deki çay alanlarını çekiyordum.

Bir gülümsemeye ihtiyacım vardı, ona teşekkür ettim ve ona ne yaptığımı açıklamaya çalıştım. Gözleri sırlanırdı, Chin gevşek oldu… Zamanımı boşa harcıyordum.

Sipariş ettiğimiz yiyecekler, mükemmel bir gusto ile meraklı arkadaşımızın ipucunu aldığım gibi bir squander değildi.

Benim sıcak sığır eti bap’la yaban turpu garnitür ve ev yapımı lahana salatası ile sulu ve lezzet dolu.

Babam, bölgesel kasap jambonu, Fransız ekmeği ve Tiptree Relish ile üç peynir plowman’sına zarar verdi ve annem füme somon ve karides salatası son derece keyif aldı.

Arkasındaki masadan sessizlik vardı. Kadının tam olarak ne kadar aç olduğumuzu fark ettiğine inanmıyorum!

Odanın karşısında, bazı kadınlar yüksek çay alanı vardı. Kremalı çörekler ve Tiptree reçel, sandviçler (elbette üçgenlerde) ve lezzetli görünümlü kekler bir fotoğraf istemek için yeterliydi.

Sonuçta, son derece İngiliz öğle yemeği sahnesi oldu!

Reçel dükkanı bir zevktir – yerinde yapılan tüm reçelleri, diğer bitleri ve parçaları da sunar. Aynı şekilde bölgesel kek iyiliği sunuyorlar, ancak bir şey satın almak için öğle yemeğinden doluyduk.

Ardından reçel müzesine girdik. Son derece büyüleyici – aynı zamanda çok büyük değil – bu yüzden 10 ya da daha fazla dakikalık yürüyüş büyük bir soru değildi. Wilkins hanesi 300 yıldır Tiptree’de çiftçilik yapıyor ve gelenekleri burada görmek için sıradan.

Canning makineleri ve kiraz taşlayıcıları gibi eski reçel yapım makineleri var. Aynı şekilde, 1940’larda bölgenin kabuklandığı bir İkinci Dünya Savaşı ekranı var.

İngiliz kırsalının güzel bir bölümünde olduğu gibi uzun bir öğle yemeği geçirmek son derece hoş bir yöntemdir. Aggro yaşlı kadınlar bile bununla öneremez!

Tiptree Jam Fabrikası ve Çay Odaları

Açık: Pzt-Cmat 9.30-5,00 pm; Pazar 10:00-5.00.

Kapanış süresi kışın 30 dakika önce.

Hiç kendi yemeğinizin fotoğraflarını çektiğiniz için ‘söylendi’ mi? Bloglama alışkanlıklarınızdan beri hiç kimse sizinle karşılaştı mı? Yorumlarda bize onlardan bahsedin!

Bay Romance tarafından görüntüler.