United Polaris ile iş sınıfı nasıl?

35.000 fitte yatağa tırmanmak, premium şarapları, ruhları ve Fransız şampanyasını yudumlamak, dürüstçe lezzetli yemeklerle nibbling ve uzun mesafeli bir uçuştan sonra yenilenmiş hissetmek her gezgin hayalidir. Soru şu: Bunu United Polaris – United Airlines’ın Business Class’tan alıyor musunuz?

Sydney’den LAX’e uçmak asla eğlenceli bir uçuş değildir. Başlangıç ​​günlerinde (2010), bu dünyanın en uzun uçuşuydu – şüphesiz artık değil. Bununla birlikte, hala uzun 13 saat 45 dakika ve geri dönerken ekstra bir saat 20 dakika.

Havada olmak uzun bir zaman.

Christina ve ben bu rotayı yıllar boyunca birkaç kez uçurduk ve hiç eğlenceli olmadı. Ama bu sefer kendimizi yoğun bir hedef havaalanı için havacılık tanrılarına dua ederken bulduk.

Aslında, pilot en az 45 dakika daha tutma deseninde olacağımızı açıkladığında, sırıttık, yataklarımıza geri döndük ve 16 inçlik ekranlarımızda başka bir Fleabag bölümünü attık.

Ancak, herhangi bir üst düzey deneyimde olduğu gibi, United Polaris uçuşları sadece tam yataklara veya aşırı büyüklükte TV ekranlarına dönüşen büyük koltuklar gibi belirgin şeylerle ilgili değildir. Uzun mesafeyi rahat, göz alıcı bir deneyime dönüştüren bir dizi başka şey var.

United Polaris ile Business Class

Ne kadar olduğunu görmek için “Business Class” sekmesine tıkladığınız herhangi bir çevrimiçi uçuş rezervasyonu yaptığınız her zaman bir an vardır. Fiyat normalde sizi ekonomi biletlerinin güvenliğine hızlı bir şekilde tıklatır, ancak önde uçmanın çok daha pahalı olmasının çok iyi bir nedeni vardır:

Paranın için çok fazla patlama alıyorsun.

Tabii ki, kendi kuruşunuzda uçarken, kısa ve hatta orta mesafeli uçuşlarda uçan business sınıfı anlamsız görünüyor. Ancak, ilk sırada 15 saat sonra uçaktan çıkma farkı, koçta bir yere kıyasla fark dikkat çekicidir.

İşte yolculuğunuzda büyük farklılıklar yaratan küçük şeyler:

Check-in

Hedefinize uçuyorsanız, yolculuğunuz gerçekten havaalanında başlar ve havaalanını erken almaktan zevk alırız. Polaris uçarken, birkaç saat önce ihtiyaç duyduğunuzdan daha önce kontrol etmek için bir ceza yoktur – aslında, muhtemelen (bir sonraki noktamıza göz atmanız gerekir).

United Polaris check-in personeli söz konusu olduğunda, önde gelen erişim masalarına ulaştığınızda sizi görmekten mutluluk duyarlar. Konuksever ve arkadaş canlısılar ve ayrıca havaalanında hızlı bir bilet veriyorlar, bu da buradaki fikirlerimizden çok daha fazla havaalanı güvenliğinden geçmek gibi şeyleri hızlandırıyor.

Bagaj hakkında da bir karar yoktur – özellikle her biri 32kg’lık iki vaka için izin aldığınızda.

Salonlar

United Airlines’ın çok memnun olduğu şeylerden biri Polaris Business Lounge – tam incelememizi okuyabilir ve LA’nın amiral gemisi United Polaris Lounge’un video yoluyla görebilirsiniz.

Ne yazık ki, henüz Sydney Havalimanı’nda bir Polaris Lounge yok, ancak size LA’daki olanı anlatacak çok şeyimiz var. Bu güzel.

Sydney Havaalanı’nda Singapur Havayolları veya Yeni Zelanda Havayolları Business Lounges seçeneğiniz var. Kahve NZ Lounge’da daha iyi, ama neden zamanınız varsa her ikisini de kontrol etmiyorsunuz – erken gelmenin başka bir erdemi!

Uçak

United Airlines, piyasadaki en büyük uzun mesafeli jetlerden biri olan 787 Dreamliner kullanıyor. Aynı zamanda en yakıt tasarruflu ve çok rahat olanlardan biridir.

Başlangıç ​​olarak, 787’lerde, daha temiz hava sağlayan yeni bir hava filtrasyon sistemine sahiptir-uzun bir mesafenin sonunda hepimizin özlem duyduğu bir şey. Ayrıca daha iyi hava basıncı ve daha yüksek nem verir, bu da yorgunluğa ve uçuşlarda korkunç kuru hislere yardımcı olur.

Pencereler önemlidir ve panjur yoktur. Bunun yerine ‘akıllı cam’ var – cam içinde elektronik bir alan, bir düğmenin dokunuşunda açılır ve temizlenir. Kabin mürettebatı artık herkese gölgelerini düşürmesini istemek zorunda değil – tüm düzlemi bir düğmeye dokunabilirler.

Ayrıca pencere tonları üzerinde bir miktar kontrolünüz var, ancak kabin ‘uyku modunda’ ne zaman dışarıda görmek için deklanşörü kaldıran kişi tarafından uyandırılmayacağınızı gösterir.

Yemek

İkimiz de United Polaris’in gıda kalitesi ile şaşırdık. Uçuş görevlileri akşam yemeği için satın almanızı alırlar, ancak bir yemeğin bitmesi durumunda birinci ve ikinci bir seçim seçersiniz.

Akşam yemeği, soğutulmuş bir antre, sıcak bir ana yemek ve üç farklı tatlıyla birlikte gelir – bir peynir tabağı, petit fours ürün yelpazesi ve bir dondurma arabası, görevlilerin Topingler seçiminizle sizin için bir dondurma oluşturduğu.

LA yolunda, soğutulmuş antre bizim seared karides, kawakawa, pesto ve biberiye kavun salsa oldu. Şebeke için İsrail kuskus, bal kavrulmuş balkabağı ve bebek kabaklı Fas tarzı baharatlı kuzu vardı. Christina, kavrulmuş Tazmanya somon filetosunda yemek yemişLimon Hollandaise, Kuşkonmaz ve Kiraz Domates.

Sydney’e eve dönerken, soğutulmuş meze, ördek, farro salatası, kurutulmuş kızılcık, brenli havuç ve tam tahıl hardal füme.

Ana benim olağanüstü bir Cacio e pepe mantı (kuru sığır eti kısa kaburga tarafından cazip olmama rağmen) ve Christina ginseng tavuk kasesi vardı – ızgara tavuk, havuç, kereviz, yeşil soğan ve tavuk suyu vardı ve tavuk suyu ve tavuk ve tavuk suyu Lemongrass pota yapışkan köfte.

Ayrıca, kadırgadan atıştırmanıza veya sıcak seçeneği istemenize yardımcı olabileceğiniz ‘Her Zaman Alan Menüsü’ de vardır. Bizim syd-lax uçuşta bir tavuk pot turtası ve domates çorbası ile ızgara peynir vardı.

Fena değil.

Ama geri dönüyor-LAX-Syd-ıstakoz ile ızgara mac ve peynir olması gerekiyordu! Ve iyiliğim orada çok fazla ıstakoz vardı. Harika.

Gemide kahvaltı bile Polaris ile oldukça iyi.

Koltuk

Tabii ki, tam bir yatağa giren herhangi bir koltuk olağanüstü. Polaris koltuklarında oturur oturmaz, yaslanmak istersiniz. Ve önde ve yan tarafta neredeyse yeterince bölme var, neredeyse herhangi bir tepe depolama alanına ihtiyacınız yok.

Büyük miktarda bacak boşluğu elde edersiniz, ancak uçak daraldıkça, koridordaysanız önde çok daha fazla yer bulma eğilimindesiniz. B, D ve K koltukları, uzun boylu iseniz aranacak olan koltuklardır.

Oturmak için yumuşak ve lüks olan koltuklar, şüphesiz gerçek düz yatak koltuklarıdır ve transformatörler gibi çok rahat yataklara dönüşür.

Bununla birlikte, hala diğer düz yataklı koltuklarda gördüğümüz aynı problemle güreşiyorlar: koltuk düzleştiğinde arka ve taban arasındaki birleştirme, iki minder arasında bir boşluk bırakıyor. Nihayetinde, bulduğumuz geçici çözüm, çok daha rahat hale getirmek için boşluğu lomber yastıkla paketlemekti.

Ve sonra, eve geldikten sonra, gerçek çözümü kaçırdığımızı keşfettik.

Uçuştan ‘ödünç aldığım’ menüyü tekrar okurken, literatür bir ‘yatak yastığı’ diyor. Bunu uçuşta okuduğumu ve zaten sahip olduğumuz minderlerden biri olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum.

Ama hayır.

Koltuğunuza uzanabileceğiniz gerçek bir yatak. Yine de düşünerek, muhtemelen bu kadar küçük bir rahatlık daha erken fark etmedik. Yeterince bizim koltuklar gibi bırakarak zordu!

Ekstralar

Müthiş koltuğunuza yerleştikten sonra, size bakarsınız ve çok fazla şey aldığınızı fark edersiniz. Saks Fifth Avenue’dan yatağınızı tamamen kaplayan bereketli bir kapitone yorgan var. Ayrıca Saks Fifth Avenue’dan harika bir şekilde yumuşak olan bir balıksırtı yün battaniyesi de var – ancak biraz tüy bırakabilir.

Bunun üzerine, Saks Fifth Avenue’dan da bellek köpük lomber yastık ve uyku yastığı var.

Ve sonra Yansıtma Kiti var.

Kendi başına işe yarayacak olan büyük deri yıkama çantasının içinde, bir zenginlik zenginliğidir. Çoraplar, sağlam bir uyku maskesi, dokular, kulaklıklar, diş fırçası ve diş macunu ve bu sinir bozucu iniş kartları için yararlı olan bir kalem bir bölümdedir.

Diğerinde bir dizi Pazar Riley Cilt Bakımı: Yüz Temizleme Bez, El Kremi, Yüz Kremi ve Dudak Balsamı.

Personel ayrıca, çift kenarlı bir kılıç olan pijama isteyip istemediğinizi sormaya gelir. Tabii ki, evet diyorsunuz, ama sonra görevliler büyüklüğünüzü tahmin ediyorlar, ki bu eğlenceli. Benden alın: Bir güç kaldırıcısı veya BFG değilseniz, orta veya daha küçüksiniz.

Ben büyük bir/xl polaris pijama setinin memnunum. İçlerinde gri bir palyaço gibi görünüyorum. Eve giderken ortam istedi ve çok daha rahattı.

Ancak Christina, PJ’lerinde çok şaşırtıcı ve bir şekilde glam görünüyordu – elbette beklendiği gibi.

United Polaris Business Class’ta gerçekten çok rahat, bir sonraki uzun mesafeli uçuşumuz için bizi şımarttığını biliyorum.

Kendi yatağınızda havada yakınlaştırma, rahat ve sıcak ve arasına hangi maceraya geleceğinizi merak ederek, seyahat etmenin müthiş bir yoludur.

Ancak bundan çok daha fazlası, uçaktan çıkıp yeni varış noktanızda iyi dinlenmiş ve yenilenmiş hissetmenin olağandışı hissi.

Dediğim gibi: dünyayı görmenin müthiş bir yolu.

Burada yer alan United Polaris uçuşlarımız, burada çok daha fazla okuyabileceğiniz bir ödül ödülünün bir parçasıydı.