Entertainment

Antiparos’ta yapılacak en iyi şey, Yunanistan [önerilen turlarla]

Yakında Antiparos’a seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Önerilen turlarla Antiparos’ta yapılacak şeyler hakkında aşağıdaki önerilerimizi okuyun!

Fotoğraf A_PEACH CC tarafından 2.0
Paros Adası’nın sadece bir deniz mil güneybatısında yer alan bir belediye. Paros’a yakın olduğu için, bu küçük adaya erişim de daha kolaydır. Antiparos’un plajları ve kaleleri, insanların bu adayı şehrin koşuşturmasından seyahatleri olarak seçmeleri için bazı nedenlerden bazılarıdır. Ve eğer gece hayatını seviyorsanız, bazı barlarına ve kulüplerine gitmeyi kaçırmamalısınız! Antiparos’ta kontrol edebileceğiniz yerler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kısa rehberimiz.

Okuyabileceğiniz diğer makaleler:

Naxos, Yunanistan’da yapılacak en iyi şey [Önerilen turlarla]

5 gününüz Yunanistan’daki Girit adasında nasıl geçirilir

Atina’da yapılacak 7 harika şey, Yunanistan

Girit’te sonsuza dek mutlu yaşayabilmemizin 5 nedeni Yunanistan!

DIY Seyahat Rehberi Serisi: Yunanistan’ı Keşfetmek 11 Gün

İçindekiler

Antiparos, Yunanistan’da yapılacak en iyi şeylerin listesi

1. Antiparos Mağarası
2. çıplaklar plajı
3. Saint George Beach
4. Faneromeni plajı
5. Boogaloo Kokteyl Bar
6. Soros Plajı
7. Psaralyki Plajı
8. Panagia Plajı
9. Sifneikos Gialos
10. Antiparos’un Venedik Kalesi
11. Antiparos, Yunanistan’da konaklama bulun
Antiparos, Yunanistan Hotel’de Nerede Kalınır
Lüks otel

Londra’dan Antiparos, Yunanistan’a nasıl gidilir

Antiparos, Yunanistan’da yapılacak en iyi şeylerin listesi

1. Antiparos Mağarası

Fotoğraf Snappa2006 CC tarafından 2.0
Speleoloji sevenler veya sadece bir keşif hayranı için bu görülmeye değer. Dekorasyonun diğer çok daha iyi bilinen mağaralar kadar ayrıntılı olmayabilir, ancak ziyaretçinin indiği önemli odalar ve derinlik etkileyici olabilir. Aydınlatma ve merdivenler çok iyi durumda. 411 adımına karşı aşağı ve yukarı çıkabilen herkese bir check -out önerilmez.

2. çıplaklar plajı

Fotoğraf Snappa2006 CC tarafından 2.0
Güzel, izole, ancak Chora’dan kolayca mevcut. Antiparos’un kuzeyindeki, alışılmamış bir adanın önündeki çıplaklar plajı, iki kristal berraklığında su arasında bir deniz şerididir. Ne yazık ki, donanımlı değil, bu yüzden burada şezlong veya şemsiye bulamayacaksınız, ancak bir bar ve süpermarketin olduğu bir kamp alanına yakın.

3. Saint George Beach

Saint George, kum ve geniş sığ su uzanan fantastik bir plajdır. Oraya sık sık bağlantılı otobüsle antiparos kasabasından kolayca gidebilirsiniz ve bütçe dostu fiyatlarla şemsiye ve şemsiye kiralamak da mümkündür. Suların yeşil ve mavi rengi size çarpacaktır.

4. Faneromeni plajı

Denizin kristal berraklığında bir rüya plajı. Ancak, Faneromeni Plajı’na gitmek kolay değil, yol asfaltsız ve engebeli, ama buna değer. Nefes kesen manzaraları, beyaz kayalıkları ve mavi ve turkuazın tüm tonlarından bir deniz görün.

5. Boogaloo Kokteyl Bar

Antiparos’ta aşırı bir kaçış yaşamak için, bir bara bir check -out bir zorunluluktur. Boogaloo Kokteyl Bar şiddetle tavsiye edilir. Orijinal kombinasyonlarla lezzetli ve farklı kokteyller sağlayan müthiş bir yerdir. Mağazanın estetiği ve dekorasyonu da müthiş bir varlıktır!

6. Soros Plajı

Küçük ama donanımlı bir plaj. Plajda bir plaj şemsiyesi almaya ya da tamamen özgür kalmaya ve sahilde bulunan çok sayıda özlemden birinin doğal gölgesinden memnun kalmaya karar verebilirsiniz. Ayrıca bir içecek veya tuvaletleri kullanmak için yakındaki kuruluşa gidebilirsiniz.

7. Psaralyki Plajı

Antiparos kasabasının yanında çok iyi bir plaj. Gölge için kristal berraklığında sular ve demiryapı ağaçları ile kumlu ve rahat. Taşımacılık ima etmeden geldiğinizde antiparoslarda yüzmek için en uygun seçimdir.

8. Panagia Plajı

Panagia Plajı limana yakındır, park edebileceğiniz ve yiyebileceğiniz bir bardan başlayan bir yoldan kolayca ulaşılabilir. Donanımlı değil ama çok rahat çünkü doğal şemsiyeler görevi gören ağaçlar var. Söylemeye gerek yok, su kristal berraklığında ve bunun senaryosu ödüllendirici.

9. Sifneikos Gialos

Antiparos yerleşiminde, meydana ve kaleye çok yakın bir plaj. Ayrılmasını sağlayan şey, oradan memnun edebileceğiniz fantastik gün batımıdır, bu yüzden birçok insan bu süre zarfında toplanır.

10. Antiparos’un Venedik Kalesi

Antiparos Venedik Kalesi, Antiparos kasabasının merkezinde yer almaktadır. Bu kale 15. yüzyılın ortalarında inşa edilmiştir. Ege Denizi’ndeki bir ortaçağ yapısı mutlaka ziyaret edilmesidir. Başlangıçta merkezde bir kule var. Ama bugün, kulenin sadece temel kısmı kalıyor.

11. Antiparos, Yunanistan’da konaklama bulun

Antiparos, Yunanistan’da nerede kalmalı

Ucuz otel

Claire

Antiparos Town’da yer alan Claire, özel teraslı 2 konaklama bulunmaktadır. Klimalı odalar bir bahçe manzarası sunar ve bir gardırop ve tamamen ücretsiz wifi ile birlikte gelir. Oteldeki odalar bir TV ile donatılmıştır. Konuk odaları gue sunacaknull