Entertainment

Ye Olde Londra: BÜYÜK SUCKA’ya ilk seyahatim

güncellendi: 2/11/19 | Başlangıçta Yayınlanan: 7/16/2008

Londra’ya uçuşum yok oldu.

Peki, olası olabilirdi, ancak Dublin’e inen kadar uyuyakalım.

İrlanda Cumhuriyeti’nden bağlandığımda, Heathrow’ta pasaportun yönetimi ile geçmediğim için şaşırdım. Baktım, ancak benim için bagaj sigortası iddiasına haklıydı. Pasaportumda İngiltere’de İngiltere’de İngiltere’ye binmek için uğraştım. Garip.

Londra’ya ilk göremem için heyecanlıydım. İyi arkadaşlarım, Kuzey Londra’daki Heathrow’a yaklaşık 45 dakika uzaklıktadır. Ya da en azından 45 dakika olmalıdır. Yarım düz, tüp (tren) bozuldu. Bir saatten fazla bir süre boyunca trene sıkıştık, uçaktan daireye 2,5 saatlik bir sıkıntı haline getirdik.

Yine de tren gezisi Jetlag ile bile katlanacaktı, bir Gezgin daha olmadığı zaman, her zaman şarkı söylemeye karar verdi.

Belli bir Amerikan idolünün reddedilmesi, bu yaşlı kadın, Çinli halkın yapabileceği kadar yüksek sesle seslendiğini söyleyen (ya da oldukça öldürüldüğünü) söylemeye başladı.

İlk başta o kadar kötü değildi … ama daha yüksek sesle daha yüksek sesle daha da yüksek sesle geldi.

Bunun gibi durumlarda bir kültür hakkında nasıl çok şey keşfedebileceğiniz tam olarak nasıl. İngilizce ünlü olarak ayrılmıştır. İyi arkadaşlarım kadına dayanamadı, ancak onlara bir şey belirtmeleri gerektiğini söylediğimde, “Ohh Hayır,” Ohh Hayır, bunun için de kibar olduğumu söylediler. Bir sahneye neden olmak istemiyorum. ”

Diğer yolcular aynı şekilde hissediyor gibiydi. İngilizce, rezervlerinin yanı sıra kibarlık, hem de kaba olarak algılanması yerine anlaşılıyor, bu gibi bir sıkıntıya tolere ettiler. Amerika’da, bütün tren o bayanın dışarı atılacaktı.

Alamıyor, bir şey söyledim. Sonra tekrar söyledim. herkes onay içinde mırıldanıyor gibiydi. Bana sadece bana baktı ve bana bir başparmak yukarısına baktı. Onun karşısındaki bir adam, birlikte şarkı söylemeye başladı. Yakında her ikisi de şarkı söylüyorlardı ve tren daha hoşnutsuzluğunda mırıldanıyordu. Yine de devrim yoktu. İngiliz davranışları hala hakim oldu.

Ama ben yeterince yaşadım ve, iyi uyumlu görünüyor, iyi arkadaşlarımı ve değiştirilen arabaları aldım. Kadının şarkı söylemesinden önce iki vagon aldı, ancak sessizlik son olarak bayat tren havasını doldurdu.

Bugün, Londra’yı kontrol ettim. Şehir çok muazzam olmakla, şehri bit bölümlerine böldüm. İlk olarak, Thames Nehri’ni ve etrafındaki manzaraların bolluğunu araştırdım. Trafalgar Meydanı’nın yanı sıra, tüm hükümet ofislerinin büyük Ben’e gelinceye kadar çıktığı Whitehall Caddesi’nde yürüdüm.

Orada Londra’nın simgesinin önünde ve bu dev saati üzerine bakan, hayal kırıklığına uğradım. Onu daha büyük olmasını bekliyordum.

Parlamento Kulesi Ben’den daha yüksekti. Ben her zaman ben her zaman son derece uzun (o kısa değil), hem de kabul edeceğim gibi biraz hayal kırıklığı yaratacağım. Tüm bu açılı çekimlerin filmlerden gelen tüm bu çekimlerin beni mahvettiğini, Mt. Rushmore’un yakın çekimlerinden çok benziyordu.

Güzel olmadığını belirtmemek – öyleydi. Büyük Ben hala olağanüstü ve parlamentonun yanı sıra onun gölgesinde öğle yemeği yedik, ancak Gotik mimarilerinin huşu içinde yardımcı olamadım. Ben müteşekkir adam Fawkes onlara saldırmadı. Harika şeylerin insanlığını soyardı.

Londra hakkındaki beni üzen bir şey, tüm tıkanıklığın yanı sıra turistik yerlerinin etrafında inşa edildi. Dünyadaki en iyi turistik şehirlerden birkaçı, tarihi yerlerini çağdaş gelişimden korur. Philadelphia’nın tarihi bölgesi, Roma’nın parçaları, Atina’daki parthenon olduğu gibi, Roma’nın parçaları yoktur. Büyük çift katlı otobüsleri atlatmak zorunda kalmadan şehirlerin tadını çıkarmanızı sağlar.

Londra’nın tarihi siteleri hakkında bir şikayet olsaydı, o olurdu. Gezi yerleri, mürettebat, otobüslerin yanı sıra mürettebat, otobüsler, otobüslerin yanı sıra mürettebat, otobüslerle çevrili olduğunda Majesteleri’nin birkaçını kaybeder. Ekipler eko dostu çitlerin arkasındaki kaldırımları patlatırken kendinizi tarihe atmak zordur.

Şehirlerin bu kadar büyük olduğu kadar büyük olduğunda zor olduğunu biliyorum, ancak diğer yerler yapabiliyorsa, Londra da olabilir.

Şimdi web saatim yanı sıra, ünlü kule köprüsünü ve iyi arkadaşımı akşam yemeğimi karşılamadan önce Londra Kulesi’ni kontrol etmenin zamanı geldi. Uzun bir gündü, ancak Londra’nın yüzeyini zar zor çizdim.

Keşfetmeye devam etmek için heyecanlıyım!

Londra’ya seyahatinizi ayırtın: lojistik ipuçları yanı sıra püf noktaları
Uçuşunuzu ayırtın
Uygun fiyatlı bir uçuş keşfetmek için Skyscanner veya Momondo kullanın. Onlar benim iki tercih edilen gözat motorlarım, web sitelerinin yanı sıra dünyadaki havayollarını göz attığından, her zaman bir taşın çevrilmemesi gerektiğini anladıklarından beri. Skycanner’la ilk önce günahla başlayınCE en büyük erişim var!

Konaklamanızı ayırtın
En iyi hisse senedi ve en iyi fırsatlara sahip oldukları için hostelworld ile pansiyonunuzu rezerve edebilirsiniz. Bir pansiyon dışında bir yerde kalmak istiyorsanız, konukevleri ve uygun fiyatlı oteller için en ucuz fiyatları sürekli olarak iade ettikleri için Booking.com’u kullanın. Tercih ettiğim konumlar:

St. Christopher’ın Hanı

CLINK78

Astor Hyde Park Hostel

Daha fazla önerilen konumların kalması için, bu daha uzun pansiyon listesini inceleyin. Şehrin hangi bölümünde kalacağınızı merak ediyorsanız, işte Londra’nın topluluk dökümü!

Seyahat sigortasını hatırlamıyorum
Seyahat sigortası kapsamı sizi hastalığa, yaralanmaya, hırsızlığa ve iptallere karşı korur. Durumda kapsamlı bir güvenlik yanlış gidiyor. Geçmişte birçok kez kullanmak zorunda kaldığım için hiçbir zaman bir geziye çıkmam. En iyi hizmeti sunan tercih ettiğim işimin yanı sıra değeri:

Güvenlik Kanadı (70’in altındaki herkes için)

Seyahatimi sigortalayın (70’in üzerinde olanlar için)

Medjet (ekstra geri dönüş kapsamı için)

Para kazanmak için en iyi işi mi arıyorsunuz?
Seyahat ettiğinizde en iyi işin en iyi işinin yolunu kontrol edin. Yoldayken paradan tasarruf etmek için kullandığım her şeyi listeliyorum. Seyahat ederken siz de paradan tasarruf edecekler.

Bir kılavuza mı ihtiyacınız var?
Londra’nın gerçekten büyüleyici turları var. Tercih ettiğim iş yürüyüşleri. Profesyonel rehberleri var ve sizi şehrin en iyi cazibe merkezlerinde perde arkasına götürebilirler. Onlar benim yürüyüş turu şirketim!

Bisiklet turu istiyorsanız, Fat Tire turları kullanın. Şehirdeki en iyi ve en uygun maliyetli bisiklet turlarına sahipler.

Londra’yı ziyaret hakkında daha fazla bilgi mi arıyorsunuz?
Daha fazla planlama ipucu için Londra için sağlam hedef kılavuzumuzu gördüğünüzden emin olun!