Entertainment

Keçiler 100 $ Amazon Hediye Kartı veriyor!

Son zamanlarda web sitemizde oldukça az sayıda hediye olmuştur, ancak çoğunlukla ABD’den sadece okuyucularımıza yöneliktir! Dünyanın tüm köşelerinden tüm diğer seçkin okuyucuları hariç tutma konusunda gerçekten kötü hissediyoruz, bu yüzden herhangi bir ülkeden herkes için bir hediye yaratmaya karar verdik.

Biz şahsen (kendi ceplerimizden) Amazon’dan 100 dolarlık bir USD hediye kartı veriyor, bu yıl bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz? Sensiz, yolda keçi olmazdı!

Yarışma 14 Aralık – 29 Aralık (2 hafta) ‘dan başlayacak.

Peki, kazanmak için girmek için ne yapmanız gerekiyor? Basit. Aşağıdakilerden birini veya her ikisini de yapabilirsiniz:

1. Bizi Facebook’ta ve “sayfamız” gibi “ve son zamanlarda orada paylaştığımız bir yazı hakkında yorum yapın.

2. Bizi Twitter’da takip edin.

Girmek için bu kutuyu kullanın:

Bir RaffLecopter Giveaway
Lütfen, lütfen, bizi Facebook’ta kontrol ettikten ve / veya twitter’da bizi takip edebildikten sonra, burada “ziyaret ettim” ya da “takip ediyorum” diyor, burada gösterildiği gibi, :

Facebook için, “Ziyarettim” üzerine tıklayın:

Twitter için “Takip ediyorum” üzerine tıklayın:

Herkese iyi şanslar ve tekrar, sürekli desteğiniz için çok teşekkür ederiz ve yolculuğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. Gerçekten takdir ediyoruz?

Mutlu ve sağlıklı bir 2017!

Nick ve desiga

Bu yazı gibi? İğnele!

Feragatname: Yoldaki keçiler Amazon Associate ve ayrıca bazı perakendeciler için bir ortaklıktır. Bu, blogumuza linkleri tıklatırsanız ve bu perakendecilerden satın almanız durumunda komisyon kazandığımızı gösterir.